RO Study
👤
DenisaMaya1
DenisaMaya1
25-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Dauuu coroana am nevoie urgentt!!!!
Răspuns :
Igormogildea
Igormogildea
25-01-2017
Paul repară masina.Eu privesc pe geam.Solistul cîntă o melodie.A venit ploaia.Voi plăti biletul la film.Noi mergem la pădure.El admiră tabloul.Tu scrii lectia.Maria cumpara fructe.Ionel fuge spre stație.Sper ca team ajutat ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei! Am Nevoie Urgentă De Ajutor!!!! Am Nevoie De 2 Propoziții Dupa Urmatoare Moduri Silogistice: Eio-2, Oao-1 Am Nevoie De Ele Peste O O Oraa, Va Rog, Urgent!!
Transpiratia Favorizeaza Ascensiunea Sevei Brute În Corpul Plantelor
Capitolul 24 Din Vânătorii De Cărți Va Rog Dau Coroana Și 10 Puncte
6. Precizează, În Două - Trei Enunțuri, O Trăsătură Morală A Personajului Colectiv, Identificată În Fragmentul De Mai Jos, Ilustrând-o Cu O Secvență:Mi-am Sărbă
Calculati Ultima Cifra A Numerelor:a. X= 37×107×217b. X= 12×22×32×42c. X= 204×325×51d. X= 21×31×41×51×61e. X= 4×5×6×7×8×9×10f. X= 15×25×35×45×55×65va Rog Raspu
Verifică Rezultatele Obținute La Adunare Prin Operație De Scădere La Scădere Prin Operație De Adunare
Asociaza Fragmentul Din Corigent La Romana De Ion Minulescu, Cu Un Alt Text Literar Studiat In Clasa Sau Citit Ca Lectura Suplimentara, Prezentand, In 50-100 De
Alcătuiește O Problemă După Desenul De Mai Jos. REPEDE VA ROG!!
Cea Însemnat Această Experiență Pentru Octavian? Comoara De Lut.
La Școala Profesională Știe Cineva Dacă Se Face Repartizare, Adică Cum Afli Pe Ce Profil Ai Intrat?