RO Study
👤
Scolaras
Scolaras
25-01-2017
Engleza
a fost răspuns
care este cuvântul asemănător pentru asfintit?
Răspuns :
Balosinraluca
Balosinraluca
09-02-2017
Asfintit=apus , inserare ( sens asemanator)
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Irinagritcan
Irinagritcan
09-02-2017
Apus, (inserare) (sens asemanator)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Un Enunț Cu Ortogramele Cai Prin Cratimă Și C Ai Fără Cratimă Ceai Cratimă Ce Ai Cu Loc Între Ele
B. Scrie O Compunere De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Evidenţiezi Calitățile Cu E A Fost Înzentrat Omul, Făcând Referire La Experința Ta Personală Și/sau C
1. De Ce Corpul Omului Este Un Bun Conductor De Electricitate? 2. Numiți Regulile Principale De Protecţie A Muncii. 3. Enumerați Instrumentele Necesare Pentru R
Ajutați Mă Vă Rog Dau Coroană La Oricine
Indentifică În Al Doilea Fragment,trei Pronume Personale Diferite ,grupând Ule În Rabelul Dat Din Textul Omul De Zăpadă Care Voia Să Întâlnească Soarele
Lungimea Cercului Care Margineste Un Disc Cu Aria De B) 169π Cm La Puterea A 2-a
Realizează O Compunere Descriptiva In Minim 150 Cuvinte In Care Sa O Descrii Pe Ecaterina Manu Din Portretul Lui Constantin Lecca Din Manual
Va Rog Ajutați-mă Dau 100 De Puncte Și Coroana
I. ROMANII DESPRE ROMANIZARE larna Următoare A Fost Întrebuinţată Pentru Hotărâri Foarte Bine Cumpănite: Căci Pentru A Obişnui Cu Desfătările Pic tihnei Oameni
O Rezolvaţi Următoarele Ecuații, Unde X ER \ {0}: a)x: (5√21) = 2√7; d) (-7√10):x=7√2; b)x: (-√10) = 7√5; e) (-4√21): X=-2√3; c) X: (-√6)=-7√3; f) (-8√15): X= 4