RO Study
👤
David023
David023
25-01-2017
Limba română
a fost răspuns
rosie sens opus va tog
Răspuns :
Cățel70
Cățel70
25-01-2017
sensul opus este palidă
Answer Link
Аноним
Аноним
25-01-2017
rosie=patlagica(asta in cazul in care e vb de tomate)
rosie=vanata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compozitie Care Sa Cuprinda Cateva Impresii La Ultimei Carti Recomandate De Profesorul De Limba Romana.
Realizati In 10-15 Randuri O Compunere In Care Sa Povestiti O Intamplare Hazlie.
Ordonati Crescator Numerele:a)222;2 La Puterea 22; 22 La Puterea 2; 2 La Puterea 2 Dupa Iar La Puterea 2;(2la Puterea 2)totul La Put 2 b)3 La Puterea2 La 3; 3
Determinati Nr. Natural De Patru Cifre Abcd, Stiind Ca Produsul Dintre Nr. Ab Si Cd Este 323
Sa Se Calculeze Aria Unui Triunghi Echilateral, Care Are Lungimea Inaltimii Egala Cu 5[tex] \sqrt{3} [/tex]
Formeaza Propozitii Cu : al \ A-l ; Ai \ A-i ; Ati \ A-ti ; Neam \ Ne-am ; La \ L-a ; Miau \ Mi-au
Imi Dati Va Rog 6 Argumente Prin Care Un Profesor Din Invatamantul Primar Sa Transmita Unui Scolar, Sentimentele De Apartenenta La: - Clasa - Scoala Unde Studia
Volumul Unui Rezervor Este De 15m³. Rezervorul Se Umple Cu Apa Transportata De O Cisterna Cu Capacitatea De 30hl. Cate Drumuri Trebuie Sa Faca Cisterna Pentru A
Aflati Media Aritmetica A 10 Nr Ratioanle, Stiind Ca Media Aritmetica A Primelor 2 Nr Este 5, Media Aritmetica A Urmatoarelor 3 Nr Este 25, Iar Media Aritmetica
Cine A Dat BAC-ul La Romana Azi La Real Si A Scris La Marci Ale Adresarii Directe:verbe Si Pronume La Pers I Si A IIa Si La Subiectul Cu Tema Dintre Cele Doua P