RO Study
👤
Sandare1
Sandare1
24-01-2017
Engleza
a fost răspuns
Un enunt cu cuvintul fresh
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
24-01-2017
I like to eat fresh fruits.
-------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește O Compunere De 80-100 De Cuvinte În Care Să Folosești Cel Puțin Opt Verbe La Modurile Nepersonale. Repede Va Rog! Dau Coroana!!!
9 Inlocuiește Propozițiile Scrise Italic În Frazele Date Cu Un Verb Lade Mai Jos.• A Făcut O Greșeală Care Nu Se Poate Ierta. + De Neiertata. La Matematică Am A
Enumerați Cinci Lucrări De Îngrijire A Pomilor Necesare Intr-o Livada
33. CUBUL!Rezolvă Cerintele De Pe Fetele Cubului.1. DESCRIE► Descrie Anotimpul Toamna, Folosind Cel Putin 10 Adjective. Subliniază Adjectivele.
13. Transcrie Verbele Din Enunturile De Mai Jos, Precizând Modul Şi Timpul (dacă E Cazul) Corespunzătoareindicativ, Prezent- Cand Ai Să Vii, O Să Vezi Rezultatu
Ce Cuprinde Reteaua De Enerfie Electrica? Dau Coroana
5. PLECAM MÂINE LA SIBIU .6.A CÂȘTIGAT PREMIUL MULT DORIT .7.Sub Un Butuc De Viță Rămân Culcat Pe Spate-Privesc În Gol La Cerul Cu Ape Neschimbate . DAU COROANA
Dă-mi Rezolvarea Pana Mâine, Te Rog! Vreau Rezolvarea Completa, Adică Pas Cu Pas! Te Rog Să-mi Rezolvi Pas Cu Pas! Mulțumesc!
Mi Spune Si Mie Cine Va Cat E 3×3 :)
Bună ! Mă Poate Ajuta Cineva Să Rezolv Acest Exercițiu? Se Consideră Proporția [tex] \frac{a}{b} = \frac{c}{d} [/tex]Dacă A×b=100, Calculați 51×b×c