RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-01-2017
Limba română
a fost răspuns
figura de stil fregvent utilizata este?
Răspuns :
Luiza205
Luiza205
24-01-2017
epitetul sper ca te am ajutat
Answer Link
Anamariasibetty
Anamariasibetty
24-01-2017
Figura de stil cel mai frecvent utilizata este epitetul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Doua Cutii Sunt 222 De Bile Colorate.Daca Din A Doua Cutie Se Iau 8 Bile Si Se Pun In Prima Cutie,in A Doua Cutie Vor Fi Cu 12 Bile Mai Multe Decat In Prima.
Al + x --> Al2O3 + YFe aflati X Si Y
Spuneti-mi Si Mie O Propozitie Cu Ortograma Na- Va .
Doi Biciclisti Au Parcurs Impreuna Distanta De 150 Km. Primul Biciclist A Parcurs Cu 27 Km Mai Mult Decat Jumatatea Distantei Parcurse De Colegul Sau. Afla Ce D
Bunica s-a Dus La Piata Cu Oua . Primul Cumparator a Luat Jumatate Din Oua Si Inca Doua , Al Doilea Cumparator a Luat Jumatate Din Ce Ramasese Si Inca Doua Oua
Aratati Ca Numarul Xy+8x+8y Totul / 9 Este Natural, Pentru Orice Xy Cifre Date. Multumesc! Astept Raspuns.
Formulati Patru Anunturi De Max 10 Cuvinte Fiecare Respectand Urmatoarea Scema;(vanzare;cumparare;schimb;pierdere);informatia Proriu -zisa Felul In Care Se Ia L
Afla doua Nr Stiind Ca Al Doilea este de 7 Ori Mai Mare Decat Primul Nr , Iar Suma Dintre De 2 Ori Primul si De 3 Ori Al Doilea Este 690
Un Calator A Parcurs In Prima Zi 8km Si Inca 3/10 Km, Iar A Doua Zi A Parcurs 15km Si Inca 7/10 Km, Ajungand La Destinatie. Care E Lungimea Drumului? Multumesc!
Vreau Si Eu Referat ''Laseri"