RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-01-2017
Matematică
a fost răspuns
o prop cu a vrea cu valoare auxiliar
Răspuns :
RuxyNuttellista
RuxyNuttellista
24-01-2017
Eu voi merge la mare vara aceasta.
voi=vb aux (a vrea)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
138. Mă Gândesc La Un Număr, Scad 287, Iar La Rezultatul Obţinut Adaug 596şi Obţin 808.La Ce Număr M-am Gândit?sp
În Original Romanul (fără Â) Se Numește Skellig. În Traducere Acum Că Ai Citit Cartea (între Cer Și Pământ) Și Ai Facut Deja Cunoștință Cu Personajele Ei, Cum Î
Ma Gandesc La Un Nr Dupa Ce Il Triplez Si Micsorez De 6 Ori Acest Produs Obtine Doimea Celui Mai Mic Numar De Sute. Care Este Nr Initial
4 Află Termenul Necunoscut: 80 2 156 + A = 9 721 B - 2787 = 3 584 C A = B = A = B =
Cel Mai Mare Număr De Trei Cifre Care Se Poate Forma Cu Cifrele 9 6 Și 8 Luate O Singură Dată Este A 998 B 896 C 698 D 986
Stie Cineva Cum Se Spala Arcusul Viorii ? Va Rog Frumos !
În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Unghiurile A O B Și B O C Adiacente Suplementare Semidreapta O D Este Bisectoarea Unghiului A O B Și Măsura Unghiului B O
Buna Ziua! Ma Poate Ajuta Cineva Cu Eseu Despre Particularitățile De Redactare Ale Unui Text Narativ De C Negruzii.
În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Unghiurile A O B Și B O C Adiacente Suplementare Semidreapta O D Este Bisectoarea Unghiului A O B Și Măsura Unghiului B O
La O Cantină Sau Adus 230 Kg Salam De Cinci Ori Mai Puține Kg Brânză Iar Măsline Jumătate Din Cantitatea De Brânză. Câte Kilograme De Alimente Sau Adus În Total