RO Study
👤
Buba5
Buba5
24-01-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati-ma!
ex.5
Răspuns :
Lungukarina55
Lungukarina55
24-01-2017
a+b =16
a-b =6
a=16-6=10
b=6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
...->Cine Sunt Eu? Sunt Un Număr De Unităţi.Dacă M-aţi Înmulţi Cu 5 Şi Apoi Aţi Adaugă La Restul Obţinut Jumătate Lui 12, Aţi Poţine Produsul Numerelor 6
Scrieti Fractile De Mai Jos Ca O Suma De Doua Fractii. 5\7;3\10;8\9. Un Calaret A Parcurs Intr-o Zi 2\7 Din Drum,a Doua Zi Cu 1\7 Mai Mult Decat In Prima Zi. Ce
Am Nevoie De O Scurta Compunere Cu Titlul "Sanatatea , Cea Mai De Pret Avere" . Multumesc !
Scrie Numarul De Trei Cifrela Care Cifra Zecilor Este 3,iar Suma Dintre Cifra Sutelor Si A Unitatilor Este 9.
Suma A 3 Numere Este 630. Fiecare Numar Este Dublul Precedentului. Afla Numerele
3/5=x/10 Cum Se Rezolva ?
Ia Din Cel Mai Mare Număr Impar De Doua Cifrdiferite Vecinul Mai Mar
Va Rog Repede.cu Intrebari Va Rog! Suma A Doua Numere Naturale Este 123 . Daca La Primul Numar Se Adauga 83 , Iar La Al Doilea Numar 49 , Atunci Primul Numar
Cu Ce Pronume Personal Se Inlocuieste Pronumele Personal De Politete : MARIA TA , Am Venit Sa-ti Cer Fiica De Sotie . SFINTIA SA A Fost Invitat La Slujba De Se
Analizeaza Toate Partile De Vorbire Din Textul Urmator Dar Ce Zgomot Se Aude?bazait Ca De Albine Toti Se Uita Cu Mirare Si Nu Stiu De Unde Vine Pana Vad Painje