RO Study
👤
Mona66
Mona66
23-01-2017
Matematică
a fost răspuns
b-145=523 afla necunoscuta
Răspuns :
Violettacozariuc
Violettacozariuc
23-01-2017
REZOLVARE :
b-145=523
b=145+523
b=668
VERIFICARE :
668-145=523
SUCCES !
Answer Link
Alexxandra3
Alexxandra3
23-01-2017
145+523=668
deci b=668
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajuta Cineva Sa Rezolv Problema ? Trei Carti Au Impreuna 366 De Pagini . Prima Carte Are De 2 Ori Mai Multe Pagini Decat A Doua Iar A Treia De 3 Ori Mai Mult
Care Este Raportul Dintre Realitate Și Poveste (ficțiune) ?
1. Ce Actiune Exprima Verbul La Modul Indicativ?? 2.Care Sunt Timpurile Modului Indicativ ?? 3. Care Timpuri Se Formeaza Cu Ajutorul Verbelor Auxiliare ????
La LB.ROM. Domna Invatatoare Mie Zis Sa Descriu Un Caz De Extrema Urgenta Si Cum Am Reactiona ! Daca Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog Frumos Sa O Faceti !
Cerinta Exercitiului : Scrieti Un Scurt Text In Care Sa Cuprindeti Pronumele Personale Persoanele I III-a , Numarul Si singular si plural
Am Nevoie De Un Dialog Cu O Persoana Imaginara Ma Puteti Ajuta?
Buna,vreau Si Eu O Compunere Despre Orasul Iasi In Engleza Dar Poate Sa Fie Si In Romana
In Triunghiul Dreptunghic Isoscel Cu AB Perpendiculara Pe AC, E Este Mijlocul Lui (BD) Astfel Incat Unghiul ABD = 15 Grade. Se Cere Masura Unghiului DEC.
Cum Sa Pun Verbele A Scrie , A Veni La Modul Conjunctiv ( La Prezent Si Perfect) .???
Un Compus Chimic Contine 40% Ca, 12% C, 48% O. DETERMINATI FORMULA ACESTUI COMPUS