RO Study
👤
Andrea60
Andrea60
23-01-2017
Istorie
a fost răspuns
anul izbucnirii primului război mondial
Răspuns :
Adsghaid
Adsghaid
23-01-2017
28 iulie 1914 Imperiul Austro-Ungar
a atacat
Serbia
Answer Link
AdelaB
AdelaB
23-01-2017
A inceput in 28 iulie 1914
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Alcătuieşte Un Referat De 200-300 De Cuvinte, Cu Titlul: Biblioteca, Instituție De Cultură. Recomandări: Folosește Mai Multe Surse De Documentare (cărți, Enc
3. Pe Harta Din Figura 4 Sunt Reprezentate 4 Puncte (A, B, C, D), Situate La Intersecţia Unu paralelă. Fiecare Dintre Liniile Imaginare Are O Anumită Valoare, M
Buna Ziua, Ma Puteti Ajuta Va Rog? Prezintă, În Minimum 50 De Cuvinte, Fragmentul Dat, Evidențiind Rolul Verbelor La Timpul Imperfect Și La Timpul Perfect Simpl
6. Copiați Pe Caiete, Apoi Completați Spațiile Punctate Cu Unul Dintre Simbolurile ,= Astfel Încât Să Obțineți Enunţuri Adevărate: 10 A) 4¹⁰... 2²⁰. B) 27¹² ...
Să Se Scrie Formulele Plane Ale compuşilor Clorurați A, B, C, D, E, F Care Formează Prin Hidroliză Bazică Următorii Compuşi Organici:.
La Română Am Facut La Clasa O Predica Spusa De Mitropolitul Antim Ivireanul, În Care Apar Cele 10 Porunci. Noi Avem De Ales Una Din Acele Porunci Și Trebuie Să
Pour Résoudre Leur Problème ? C. Quels Sont Les Adjectifs Qui Caractérisent Chaque Voisin De Cet Immeuble ? Voisins Mme Chevalier Bettina Le Voisin Du 3e Les Co
Principalele Evenimente Ale Întâmplării În Cartea Vrăjitoarele De Roald Dahl VĂ ROG MULT .
Bună! Poate Cineva Sa Ma Ajute La Exercițiul Asta (determinații)? Sa Mi-l Rezolve Și Sa Mi-l Explice?
17. Calculați (x - Y)2000 Pentru:....am Atasat Exercitiu In Poza