RO Study
👤
Adrientza17
Adrientza17
23-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Antonimul cuvântului INCEPU
Răspuns :
AdinaStefy
AdinaStefy
23-01-2017
Este verbul SFARSI.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactati Un Text De Maximum 8 Randuri In Care Sa Folosesti 4 Interjecti Si 3 Adverbe ( De Timp, De Loc ,de Mod)
O Compunere In Engleza Si Traducerea Ei.... Despre Ce Ai Mancat De Paste.... Fara Google Translate Sau Copiat!! DAU COROANA!!! SI 30 PUNCTE!!!!
Ce Parte De Vorbire Este Cuvântul" Poate"?
O Compunere In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Importanta Banilor In Viata Oamenilor. In Opinia Mea Importanta Banilor In Viata Oamenilor Este Foarte ...
SALUT BRAINLY!!!!! VREAU SA VA ROG SA-MI FACETI SI MIE O COMPUNERE DESCRIPTIVA DESPRE UN PARC CAM DE 20 DE RANDURI CU MULTE MULTE ADJECTIVE. VA IMPLOOOR!!!!MUL
Se Considera Multimile: A={x E Z | -4 < X < Sau Egal 1} B={y E Z | -3 < Y < Sau Egal 2} C={ X+y | X E A Si Y E B}. a)Scrieti Multimile Prin Enumerar
Intr-o Drumetie,cei 36 De Elevi Ai Unei Clase Au Fost Asezati In Coloana Cate Unul.Sorana Constata Ca Numarul Elevilor Din Fata Sa Este Egal Cu Un Sfert Din Num
Ma Gandesc La Un Nr, Il Maresc De 5ori.rezultatul Il Micsorez De 3ori, Apoi Noul Rezultat Il Maresc De 8ori Si Obtin 80.afla Nr La Care M Am Gandit/
Cu Ce Rimeaza "parerea Voastra"?
Rezolvatimi B Si C Va Rogg Repede