RO Study
👤
Divad2
Divad2
23-01-2017
Matematică
a fost răspuns
al cincilea nr. din sirul1,4,10,28 este
Răspuns :
Aifbakakdb
Aifbakakdb
24-01-2017
aal cincilea numar din sir este 54
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau Numerele 4 Si 8. A)Mareste Fiecare Numar Cu 6; De 6 Ori. B)Micsoreaza Fiecare Numar Cu 2; De 2 Ori. C) Afla Cu Cat Si De Cate Ori Un Numar Este Mai Mare
Alegeti Din Enumerarea Urmatoare Lucrurile Eterne: Apa Oceanelor, Locul Muntilor , Vegetatia Unei Zone Geografice , Nisipul Deserturilor, Cursul Raurilor , Misc
Suma A Trei Nr Este 418. Daca Primul Nr. Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Treilea , Iar Al Doilea Cu Doi Mai Mic Decat Sfertul Primului , Aflati Numerele
Dupa O Reducere De 15 La Suta Un Obiect Costa 450 De Ron . Care A Fost Pretul Initial . Va Rog Repede , Am Avut Asta La Teza Si Vreau Sa Stiu Daca Am Facut Bine
Hei.Am Nevoie De Ajutor URGENT. Vreau O Fraza Cu Toate Subordonatele Invatate. Absolut TOATE. VA ROG MULT.
Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Este Egal Cu 45m. Latura Triunghiului Are Lungimea Egala Cu ...m ?
Transformati In Hectare Si Ordonati Descrescator Suprafatele Ocupate De Rezervatiile Stiinstifice Din Republica Moldova :
Intr-o Galeata Incap 10 Litri De Apa.Se Goleste Apa Intr-un Recipient Cu Volumul De 0,15 M³ .Cate Galeti De Apa Mai Trebuie Adaugate Pentru A Umple Recipientul?
Fie Punctele A(2,8) B (-1,3) C (d,7) Aflati D Pentru Care A,B,C Sunt Coliniare
Alcatuiti Propoziti Cu Cuvintele Anarhie Militara , Dominat , Colonat , Patronat Va Rog!!!