RO Study
👤
Pisicuta116
Pisicuta116
23-01-2017
Matematică
a fost răspuns
A={×€ IN|x=3n,n € IN nu <5
Răspuns :
Carla2005
Carla2005
23-01-2017
A=0, 3, 6, 9, 12 pentru ca zice ca x este egal cu 3n si am luat numerele de la 0 la 4 si le-am inmultit cu 3. Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Fiecaruia Dintre Cuvintele Subliniate Din Secventa : " Reporter-ECO Este O Competitie Care Urmareste Dezvoltarea Culturii Eco
Scrieti Si Egalati Reactiile De Mai Jos,specificand Carui Tip De Reactie Apartin. Ca CO3+ HCl H2 CO3 H2O+CO2 Zn+ H2 SO4 Al+Fe2 O3 (NH4) CO3 Na Cl + H2 SO4 Na+ A
Cati Eroi Existau In Mitologie?
Prezinta In Maxim Cinci Randuri Semnificatia Versurilor: Dorul Meu Pe Unde Pleaca\ Nu-i Pasare Sa-l Intreaca.
O Luminare Arede Timp De 4 Minute .In Cit Timp Vor Arde 4 Luminari De Acelasi Fel Daca Se Aprind Pe Rind La Un Interval De Un Minut
Gasiti Alte Forme Pentru A Inlocui Ortogramele ,,ce-l Si Cel'': A Sosit ..cel.. Mai Aplaudat Dintre Actori. ..Cel.. Din Curtea Scolii E
Dacă Numerele X Şi Y Sunt Direct Proporţionale Cu 5 Şi 7, Calculaţi 3x +4y Supra 5y- 2x
Ajutatimima Va Rog E La Geometrie Vreau Rezolvarea Corecta
Ce Semnificatie Are Enumeratia"fara Ploaie,fara Vant"?
Se Supun Calcinarii 200g De CaCO3 De Puritate 80%. Determinati Volumul De Gaz Degajat Si Cantitatea (exprimata In Grame Si Moli) De Substanta Solida Obtinuta. V