RO Study
👤
LZM1
LZM1
23-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Aflați restul împărțirii nr abab la 101
Răspuns :
Olivia567
Olivia567
23-01-2017
abab = 1000a+100b+10b+b=1010a+101b=101*10a+101b=101*(10a+b)
Deci abab este multiplu de 101 , asa ca restul impartirii lui abab este zero
Sper ca te-am ajutat !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. In Trapezul Isoscel ABCD Avem [AB] || [CD], AB = 36 Cm, CD = 24 Cm Şi M(ABC) = 60°. Fie Cercul C(M; 10 Cm), M Fiind Mijlocul Bazei [AB]. Să Se Stabilească Po
8 Alcătuiește Propoziții În Care Cuvintele Date Să Fie Părți De Vorbire Diferite, Facand Pre- Izarea In Fiecare Caz. • Mâna → ▪ Haine -
Mă Puteți Ajuta Cu Aceste 2 Exerciții ( B,C De La Prima Problemă ) Vă Rog! Dau Coroană Și Oricâte Puncte
2. Alcãtuieste Propozitii În Care Sa Ai Subiecte Exprimate Prin Toate Tipurile De Pronume ( Personal, De Politete, Posesiv, Demonstrativ, Nehotãrât, Negativ, In
Care Este Valoarea Pe Care O Poate Lua Litera (a) Pentru Ca Numărul 81936a,împărțit La 7,să Dea Cel Mai Mare Rest Posibil.?
Puteti Sa Ma Ajutati La Mate! Dau Coroană
4. Transcrieţi Şi Explicați Scrierea Ortogramelor Învătate: A) ,,Copiii I-au Cântat Încetişor: «Melc-codobelc...>> Și I-a Privit, Încrezător, Cu Ochii Mic
Demonstrează Prin Enunțuri Polisemia Verbului A Face
1.Identificã Subiectele Din Textele Urmãtoare: A),, Cuvintele, În Visul Meu, Erau Ca Un Fel De Umbra De Aur În Constiinta.." (Nichita Stanescu) B),,Dar Noi, Pãt
Precizeazã Felul Predicatelor Din Enunturile Urmãtoare: A. Lonel Si Ana Sunt Studenti. B. Take, Lanke Si Cadâr Sunt În Fata Pravãliilor. C. Mos Cadâr A Ajuns Si