RO Study
👤
ClauCriss
ClauCriss
22-01-2017
Matematică
a fost răspuns
unchiul de 91 de grade este unghi
Răspuns :
AnelisseBrainly
AnelisseBrainly
22-01-2017
Unghiul de 91° este unghi obtuz.
Answer Link
Animuzsnoi
Animuzsnoi
22-01-2017
unghiurile pot fi ascutite adica mai mici de 90 de grade ,drepte adica de 90 de grade si obtuze adica mai mari de 90 de grade.sa nu uitam de unghiul nul adica de 0 grade si de unghiul alungit adica de 180 de grade
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exemple De Texte Nonliterare Distractive(doar Titlurile)
Cum Aflam Cel Mai Mic Multiplu Comun Daca Stim Cel Mai Mare Divizor Comun Si Produsul?
Sa Se Determine Ecuatia Dreptei Care Contine Punctul A(1;1) Si Este Paralela Cu Dreapta 4x+2y+5=0 Ma Puteti Ajuta?
Ajutoorr La Ex Din Imag
Scrieti O Compunere Intre 10-15 Randuri In Care Sa Arati O Intamplare Din Lumea Florilor
Cum Se Calculeaza (-3)(-7-8) ?multumesc!
+intr.o Zi Cateva Pronume S.au Revoltat Si Au Pareasit Tabara Pronumelor ,devenind ,prin Conversiune ,,alte Parti De Vorbire .afla Care Sunt Acestea Si Ce Au De
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Frumos , Ce Semnifica A Adica Ce Nr ...?? Si Cum Se Calculeaza...tot Exemplu ...sa Imi Explicati Si Mie Va Rog Exercitiu Asta : Se Sti
1)Calculați viteza Vântului Știind Că Masele De Aer În Timp De 5 Min se Deplasează la Distanța De 4,5Km?
Cum Scot Factorii De Sub Radical.Nu.mi Copiati De Pe Net. Radical Din 18+ Radical Din 8 - Radical Din 32