RO Study
👤
Korina5
Korina5
22-01-2017
Limba română
a fost răspuns
ex:5 varog ajutatama!!!!!!
Răspuns :
Biannca1
Biannca1
22-01-2017
Cauti pe internet personalitati celebre .. alegi o persoana din cele pe care le-ai scris pe foaie, si scrii 2,3 intrebari pe care i le-ai pune ..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7 Transcrie Propozițiile Din Următoarea Frază, Precizând Felul Acestora:,,Nu-mi Mai Dau Seama Care-i Măcelarul Şi Care-s Eu"
5 Reorder The Words And Write Sentences.don't/ At / Rehearse / Weekends / TheyThey Don't Rehearse At Weekends.1 Piano/on/1/lessons / Go / Mondays /don't/ To2 Si
Dau Coroana Răspunsului Corect!!! Cel Care Face O Compunere Bogată,frumoasă Și Cu Înțeles, V-a Primi Coroana, 5 Steluțe Și Inimioare!cine Face Totul În Bătaie D
Vreau SI Eu Fisa De Lectura ,,in Casa Bunicilor" De Ionel Teodoreanu Repede Va Rog
Va Rogggg Am Mine Fizica Și Am Uitat De Tema Și Nu Am Făcut-o Dau Coroana Inima Și Stele
Vă Rog Ajutor Precizează Toate Figurile De Stil Analizând Semnificația Artistică A 4 Din Acesta DAU CORONA VĂ ROG AJUTOR
1. Numărul Întreg -4 Aparține Intervalului: A. (-4; 1). B. [-3; 4). C. [-4; 1]. D. (-4; 3)
Va Rogggg Am Mine Fizica Și Am Uitat De Tema Și Nu Am Făcut-o Dau Coroana Inima Și Stele
7 2 3 Citește Fragmentul, Apoi Rezolvă Cerințele Date. Bătăile Clopotelor Îi Chemau Pe Toți Oamenii La Biserici Şi Aceștia Se Grăbeau, Ieşind În Şuvoaie Pe Stră
Determinați Soluțiile Reale Negative Ale Ecuațiilor X ^ 2 + 15 = 51 Și 2/3 * X ^ 2 + 0,6 = √1 1 Întreg Și 7/9