RO Study
👤
Akemeestataru
Akemeestataru
22-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Efectuati:(√3x-
√2y)2sus
va rog
Răspuns :
Honeyyy
Honeyyy
22-01-2017
radical din trei la a doua x totul la a doua,plus doi ori radical din trei ori x ori radical din doi ori y,minus radical din doi y la pătrat,si dupa rezolvi ce se poate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Propozițiile Subordonate Din Fraza Următoare Pricizand Felul Acesta Mă Oprit Când Am Vrut Sa Lovesc Trunchiul Unui Copac Suptire Antra Jungla An Care
DAU CORONAAA!!!!!! Va Rog
Ce Este Viermele Informatic?
1 Alcătuieşte Un Enunţ Pentru Fiecare Imagine De Mai Jos, Prin Care Să Arăți Influența Unor Factori De Mediu Asupra Activităţii Umane Şi A Unor Vieţuitoare. Est
În Dev C++ Va ROGGG Frumosss AJUTATIMA!!!VA ROG DAU COROANA !!!!URGENTTT!!! Să Se Creeze Un Fişier Cu Tip Care Va Conține Informații (denumirea Şi Prețul) Despr
Poezie Despre Romania (ceva Original Plss)
Eu Sunt Clasa A5 Cum As Putea Scrie La Pag 29 In Caietul De Istorie.
Proiect Tema Proiectului COPACUL IDEILOR Ce Veţi Realiza? - Veti Completa Un Copac Al Ideilor". ,,Din Doua multicolori A Va ca La Toate Lucr cobora O Sfoar De
Sari La Conținut brainly Caută... danielaboroaca Acum 4 Minute Matematică Liceu Ana Citește O Carte. A Ajuns La Capitolul XVII. Până La Capitolul XXIX Mai Are D
3. Precizează Tema Discuției Dintre Cele Două Personaje Ale Fragmentului Citat,.