RO Study
👤
Sle34
Sle34
22-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Exercițiul 11. Dau coroana
Răspuns :
Anafocsa
Anafocsa
22-01-2017
eu nu mai gasesc decat un verb nepersonal in text.
amestecandu-le=verb predicativ, conjugarea I,modul gerunziu, functie sintactica de predicat verbal
sper ca te am ajutat. coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau 5 Stele Cine Imi Arata Scara Kilogramelor
O Piesa De Fier Are Volumul De 200 Cm³ Si Masa De 1,12 Kg .Ce Volum Are O Piesă Din Același Metal Cu Masa De 672 G?
29 Supra 15-1 Rezolvati
Citește Literele Pe Verticală Și Scrie Alte Cuvinte Cu Fiecare Inițială. MASCULIN N ........ S..... 1 ....... A............ C.......... S.......... M......... L
Se Da Un Numar Natural X. Sa Se Inlocuiască Cifrele Pare Cu Valoarea 3. In C++Daca Puteți Cu Toate Cele 3 Metode: Oglindire, P=1 Si Eliminare.
Fie Mulțimea A={-1:- 2 1: 2,31(3): ). Scrieți Elementele multimii Care Sunt: A) Numere Naturale; B) Numere Întregi; C) Numere rationale Pozitive; D) Numere Ra
Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog? Nu Trebuie Tot Exercitiul, Macar La Fractiile 1/1x2 Sa-mi Spuneti O Formula Pe Care Trebuie Sa O Aplic Sau Ceva-
În Reperul Cartezian XOy, Se Consideră Punctele A(−2,4), B(2,0) Și C Astfel Încât AC = BC. Determinați Ecuația Dreptei D , Care Trece Prin Punctul C Și Este Per
ACVARIUL CUVINTELOR NECUNOSCUTE Pescuiește În Acvariu Cuvintele Al Căror Sens Nu Il Cunoști, Caută-le In Dicționar Şi Alcătuiește Enunturi În Care Să Le Integre
Va Rog Frumos Sa Mă Ajutați Urgent!