RO Study
👤
MrWho
MrWho
21-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutațimă la ex acesta
Răspuns :
Meclalol
Meclalol
21-01-2017
PΔOAB=16*2+21=32+21=53
PΔOCD=10*2+7=27
Sper ca te-am ajutat.
Nu ai dat nici o ipoteza deci nu e 100% corect , dar am luat in vedere faptul ca este un trapez isoscel .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa N Aruncari Cu 2 Zaruri ,se Cunoaste Nr De Pct Obtinute La Fiecare Aruncare.Suma Punctelor Formeaza Punctajul Aruncarii.Sa Se Determine Nr De Aparitii Ale
De Alcatuit Cite O Propozitie Cu Imbinarea De Cuvinte: verificare De Securitate bar De Zi ridicarea Bagajelor geanta De Umar raze X decolare verifica bagaj De M
Intr-un Cilindru Circular Drept Aria Laterala Este Egala Cu 12pi Si Volumul Este Egal Cu 12pi.Aflati Aria Totala.
Primul Care Răspunde Are Coroană
Astazi M-au Vizitat Mai Multe Albinute Cate?Un Numar Care Se Imparte La 5 Cu Suma Cifrelor 8 Albinutele Nu Erau Mai Multe Decat 40 Am Fost Vizitate De Cate Al
Analizati Pronumele : Voi !!! Sunt In Clasa 3 !! Va Rog !!!!
Ab² Supra Lui Xy De Inpartit B Supra Lui X Calculati
Va Rog Daca Se Poate Sa Mi-l Traduceti In Romana
Andrei Face 15 Probleme În Patru Ore Și Bogdan 12 Probleme În Trei Ore.În Vacanță Cei Doi Au Făcut 60 De Probleme Care Din Cei Doi Elevi Termină De Făcut Probl
Calculați Suma Dintre 20% Din 180 Si 45% Din 240. Am Nevoie De Ajutor Ca Maine Fac Recuperare Si Am Orele De Luni Si Trebuie Sa-mi Fac Tema La Mate Ca Trebuie S