RO Study
👤
Celmaitarelucru
Celmaitarelucru
20-01-2017
Limba română
a fost răspuns
vreau si eu verbe la pers 1
Răspuns :
Amalia01
Amalia01
20-01-2017
,,sa ma imbratiseze" , ,,ma cațăr", ,,ma leg" , ,,ma apuc" , ,,sa fac legatura" , ,,stiu" .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Numarul N=7×4¹⁰+7×4⁹+...+7×4¹+7a)Demonstrati Ca N Este Nr. Imparb)Determinați Ultima Cifra A Nr. Nc)Aratati Ca N+5²⁰¹⁹ Este Divizibil Cu 2URGENT VĂ
GIURGIU 5p 5. În Figura Alăturată Este Reprezentată O Gradină ABECD, Unde ABCD Este Dreptunghi, Iar BCE Este Un Triunghi Echilateral. puntul A Si B Va Rog
Intr-un Cos Sunt 20 Mere. Cate Mere Mai Raman Dupa Ce Se Strica 40℅(dau Coroana)
Daca Dintr-un Numar Scadem 3 / 4,obtinem Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Il Impartim La 3 / 4.Aflati Numarul. mentionez Ca 3/4 In Problema Sunt Suprapuse,adic
Am Nevoie Cat Mai Repedeee, Ofer Coroanaaaa!!!
Rezolvati Inecuatiile: a) X+3 Mai Mic Sau Egal Decat 17
Ajutor Rapid! O Poveste De Craciun De Charles Dickens!!! Raspunde La Urmatoarele Intrebari! Dau Coroana(sunt Noua Pe App, Deci S-ar Putea Sa Nu Pot Dar M-ati Aj
Alcătuiește Un Text De 10 12 Rânduri În Care Să Folosești Cel Puțin Cinci Perechi De Cuvinte Cu Sens Asemănător Asemănător Dă I Un Titlu PotrivitDau Coroană
Se Amestecă Două Soluții Având Concentrațiile 25%, Respectiv 36%, Iar Soluția Obținută Are Concentrația Egală Cu 32%. Știind Că Masa Primei Soluții Este Egală C
Scrie Un Text De Minimum 150 De Cuvinte,in Care Sa Prezinti Mesajul/o Semnificatie A Textului Pastel,scris De George Topîrceanu. In Redactarea Textului: Vei Pre