RO Study
👤
Minie45
Minie45
20-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Toate ex. Va rog dau coroana
Răspuns :
Andra3331
Andra3331
20-01-2017
Asta este 3-ul
Ea va găsi comoara ascunsa
El v-a ajutat la tema
Eu voi mânca toata prăjitura
Eu va v-oi ajuta cu tema la matematica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8% Dintr-o Cantitate De Marfa Este Egala Cu 32kg.Aflati Cantitatea Totala.Am Incercat Asa :8/100 · X=32E Bine?
Analizati Numeralele Subliniate Din Textul Urmator.Pe-atunci, Barbatii Din Casa noastra, Cei De La sapte Ani In Sus, Erau doi:eu Si Tata. Ceilalti Frati Ai Mei
Cum Se Scrie Fractia Doua Sesimi,noua Sutimi,trei Optimi,o Mime,sapte Noimi?multumesc!!!
Ciprian Si Andrei Joca " Nu Te Supara Frate " Probabilitatea Ca La O Aruncare A Zarului Sa Cada Fata Cu 6 Puncte Este ......?
Daca X-y=3 Si X*x-y*y-12 Determinati Numarul a=(x+y)+(x+y)*(x+y)+(x+y)*(x+y)*(x+y) Unde X-y=3 Si X*x-y*y=12
Miorita : 1. In Primele 9 Versuri Ale Textului Sunt Folosite Cateva Elemente Care Apar Si In Basme.Identificati-le.
Analizeaza Locutiunile Verbale Subliniate: Sa Nu Te Asculte "molecula" La chimie Pentru ca esti Bata.Acum, cu chiu' ,cu Vai S-a Terminat Si Ziua Aceasta....deoa
Α ∈ R. Sinα+cosα=1/3 Calculati Sin2α
Densitatea Unui Corp Scade Prin Incalzire Cu 20%. Cu Cat La Suta A Crescut Volumul?
Aratati Ca Numarul A = Radical Din 3 La Puterea -2 +2 La Puterea -4 Este Din Intervalul ( 1 Pe 3 Si 1 Pe 2 )