RO Study
👤
Marimar
Marimar
19-01-2017
Franceza
a fost răspuns
8 propoziti cu aller si habiter
Răspuns :
Danafanutza1997
Danafanutza1997
20-01-2017
Je vais a l'ecole.
Nous allons dans le parc.
Tu vas a la grand-mere.
Vous allez au cinema.
Tu habites en Roumanie.
Elle habite dans le pays.
Nous habitons dans le sud de l'Italie.
J'habite avec mes parents.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Alcătuiește O Propoziţie Interogativă, În Care Substantivul „om" Să Fie În Cazul Dativ (1) Și O Propoziţie Negativă, În Care Pronumele Personal Le Să Aibă Fu
Vă Rog Foarte Foarte Foarte Foarte Frumos Dați-mi Challenge-uri Simple---Exemplu Să Imit Emojiiuri Sau Să Dansez 10 Challenge-uri Sau Mai Multe Vreau La Sol , Î
C) Menţionaţi Valoarea Morfologică A Cuvintelor Subliniate În Următorul Enunț: Mi-am Recitit Acest Lung manuscris. Am Și Manuscris Sunt Cuvintele
Din Cel Mai Mare Număr De Trei Cifre Pare Scade Dublul Numărului 249Din Cel Mai Mare Număr De Trei Cifre Pare Scade Dublul 249
Caiet De Lucru Clasa A X-a Română.
Bunica Are 16 Boboci De Rață Si De 2ori Mai Multi Boboci De Gâscă.a)Câți Boboci Are Bunica În Total?b)Câți Boboci De Gâscă Sunt În Plus Față De Cei De Rață?
La Hidroliza A 293,25 Kg Feniltriclorometan Se Obţine Un Compus A. Ştiind Că Randamentul Este 80%, Masa De Compus A Rezultat Este :
Precizati Cifra Sutelot Cifra Miilor Numarul Sutelot Continute In Numar Numarul Zecilor Continute In Numar 7236, 51243 967820,1234567
Decidetidaca Urmatoarele Rapoarte Formeaza Proportii; 15 Supra 20 Si 6 Supra 8
Urgeeent,rezumat La Povestea Mitica Din Momente Si Schite De I.L.Caragiale