RO Study
👤
Biancacapota
Biancacapota
19-01-2017
Limba română
a fost răspuns
2cuvinte cu sa inceapa cu iau
Răspuns :
Dana1998
Dana1998
19-01-2017
iaurt , iaurgiul
Speer ca te-am ajutat
Answer Link
Lovestefania
Lovestefania
19-01-2017
iaurt ,iau(a lua) . sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
XIII.3.110. Suma A Patru Numere Este 55. Primele Trei Numere Sunt Consecutive, Iar Al patrulea Este Cu 10 Mai Mare Decât Al Treilea Număr. Care Sunt Cele Patru
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor
Aflati Toţi Multiplii Comuni Ai Numerelor 111 Şi 74 Mai Mici Decît 1000.Precizati Cel Mai Mic Multiplu Comun Neutrul Al Celor Doua Numere.Va Rog !
Puncte) 5p 1. Numerele De Forma 4xx 5 Sunt........ 5p 2. Divizorii Numărului 24 Sunt...... 5p 3. Dacă Atunci Ab A 5 4 B 5p 4. Suplementul Unghiului Cu Măsura De
Buna, Ar Putea Cineva Sa Ma Ajute Cu Rezolvarile La Primul Sau La Al Doilea Subiect?
XIII.3.110. Suma A Patru Numere Este 55. Primele Trei Numere Sunt Consecutive, Iar Al patrulea Este Cu 10 Mai Mare Decât Al Treilea Număr. Care Sunt Cele Patru
Scrie Un Program Care Creează O Listă De Liste Numită Matrice_de_zerouri. Această Listă De Liste Va Reprezenta O Matrice De 7x4 În Care Fiecare Element Este Ega
Puncte) 5p 1. Numerele De Forma 4xx 5 Sunt........ 5p 2. Divizorii Numărului 24 Sunt...... 5p 3. Dacă Atunci Ab A 5 4 B 5p 4. Suplementul Unghiului Cu Măsura De
O Cantitate De Zinc De Puritate 90% Reactioneaza Cu 300g Solutie De Acid Clorhidric De concentratie 7,3%. Cerinte: a) Scrieti Ecuatia Reactiei Chimice. b) Deter
Gaseste Pe Baza Textului Explicatiile Potrivite Pentru: SE BUCURA DE BUCURIA TA:LUMINA DE PE CHIPUL BUNICII NU VINE DE AFARA:PLOAIA ADAUGA UN RAND DE PERDELE FE