RO Study
👤
Agenthhbl
Agenthhbl
18-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Orice ex ma ajuta
DAU COROANA
Răspuns :
Queenbieee
Queenbieee
18-01-2017
6)
a)1 supra 2+1 supra 12+1 supra 20=3 supra 34
b)1 supra 6 +1 supra 30=pe 1 supra 6 il amplificam cu 5 si va da 5 supra 30 +1 supra 30=6 supra 30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Rezumat La Orice Carte. Trebuie Sa Fac Fise De Lectura Fara Rezumate Luate De Pe Net
Citește Cu Atenţie Următorele Versuri Şi Răspunde La Întrebări: ,,Cădeți, Cădeți Voi, Frunze Dezlipite Pe Câmpul Larg, În Zbor, Vă Poarte Vântul Şi Vă-nfrățeasc
Va Rog O Scrisoareadresata Unui Prieten De 150 Cuvinte,in Care Sa Prezinti Un Piesaj De Iarna Care Te-a Impresionat,vei Folosi O Secventa Narativa Si Mai Multe
B. Cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cifre Diferite Care Are Pe Locul Unităților Cifra 5;
Bună Seara! Îmi Poate Răspunde Cineva La Următoarea Cerință?Dă Exemplu De 5 Din Africa.D-au Coroană. Mulțumesc! Termen Până Luni Inclusiv.
Îmi Puteți Face Un Rezumat Al Aceste I Cărți? Unul Mai Lung Dacă Se Poate,dau Coronița Dacă Este Rezumatul ACESTEI Cărți Nu Al Volumului 2 Sau 3
URGENT!!! DAU COROANA!!!Ma Puteți Ajuta, Va Rog, Cu Exercițiul 5 Din Poză?=((((((
Rezultatul Calculului 8-3*(1+3)
Calculati Lungimea Unui Fir De Cupru Cu Aria S=1m² , Stiind Ca Rezistenta R=1 Ω Si Rezistivitatea Firului De Cupru= 1,7×10 La Puterea -8 Ω× Metru. VA ROG!
Am Nevoie De Ajutor La Această Problemă.