RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Ideei de afis nu conteaza cu ce
Răspuns :
PetreAnaMaria54
PetreAnaMaria54
18-01-2017
Circul Minunăția vine acum si la voi in oraș!!! Sâmbăta si duminica de la ora 17:00 va invitam sa vederi circul nostru sper ca te-am ajutat
Answer Link
Bogdi95
Bogdi95
18-01-2017
Photoshop ? O vacuta cu par@suta, deasupra unei tari de milka
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Dtrei Nr.naturale Consecutive Este 27 .care Sunt Numerele?
Compunere-rationament "De Ce Trebuie Ocrotita Natura" va Rog Frumos Macar Ceva Imi Trebuie Urgent
Redacteaza O Compunere Pe Baza Imaginilor De Mai Jos In Care Sa Povestesti O Intamplare Din Viata Ta Sau Una Imaginara.Da Un Titlu Potrivit. (in Prima Imagine
Buna :* Imi Trebuie 5 Propozitii Cu "since" Si 5 Cu "for" , Dar Si Traduse!! Multumesc Anticipat!
Delf Sper Ca O Sa Raspunzi Si Aici Dar Si Alti Pot Ajutatima Va Rog La O Fabrica De Lapte Sau Colectat Si Preparat Pentru O Singura Zi 80 Decalitri De Lapte.un
Va Rog Mult Care Ma Ajuta Si Pe Mine La Tema? De Trecut La Toate Pesoanele Si Formele Verbele ' To Read' Si 'to Sing'. Va Rog Sa Ma Ajutati Am Nevoie urgenta Pe
Contstruiti Enunturi Cu Diferite Sensuri Ale Cuvintelor: Lin,mândru,limpede
CE POPOR SERBEAZA PE 1 MARTIE BABA MARTIE
Sa Ma Ajute Cineva,ex1) Doua Fractii Au Numitorul 26, Iar Numaratorii Lor Sunt 18 Si 9. Care Este Diferenta Dintre Cele Doua Fractii? Ex2) Claudiu A Cititintr-
Propoziti Cu Cuvinetele: printesa Gingasa petale Sclpiptoare margaritar Imiresmat