RO Study
👤
Roxirox7
Roxirox7
18-01-2017
Limba română
a fost răspuns
radacina verbului a scrie
Răspuns :
Cristina3311
Cristina3311
18-01-2017
Eu scriu
tu scrii
el ,ea scrie
noi scriem
voi scrieți
ei,ele scriu
sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Brutarie Sau Adus 9 T De Faina.Un Prima Zi Sa Folosit Pt. Fabricarea Painii De 2 Ori Mai Putina Faina Decat In A Doua Zi, Iar In A Doua Zi Cu 5 Q Mai Mult
Intr-o Clasa Sunt 18 Elevi., Daca Mai Vin 2 Baieti Si 6 Fete Atunci Nr Bauietilor Va Fi Egal Cu Nr Fetelor. Aflati Nr Fetelor
Va Rog Ajutati-ma....♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Analizați Următoarele Cuvinte:-ai Gresit-m-am Suparat-am Vazut-a Bate-sa Pară-a Incetat-nu Sunt
Care Este Numarul Cu 1012 Mai Mare Decat Produsul Numerelor 24 Si 18 ? in Tabara De Vara De La Mare Sunt 300 De Locuri De Cazare . In Luna Iunie Este Programat
Va Rog Un Proiect Despre Un Domnitor Care Vreți Voi Repedeee!!! Dau Coronita Si Câte Puncte Vreti !!
Sa Se Determine Numarul Real X Stiind Ca -1,x,5,8... Este O Progresie Aritmetica.
Dan,Corina Si Anca Au Decupat Împreună 87 De Figuri Pt Un Colaj.Corina A Decupat Cu 3 Figuri Mai Mult Decât Dan Si Cu 3 Figuri Mai Puțin Decât Anca.Cate Figuri
Zana Zorilor Rezumat Scurt
Suma A Doua Nr Este X Iar Diferenta Lor Este Y Sa Se Afle Cele Doua Nr In Functie De X Si Y (caz Particular:x=222 Si Y=42)
Formuleaza Propozitii Dupa Schemele: a) S/pp+P/v+PS/s+PS/a b)PS/s+PS/a+S/s+P/v b)S/s+PS/a+P/v+PS/s c)P/v+PS/s+PS/a+PS/pp d)S/pp+P/v+PS/pp+PS/pp