RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-01-2017
Limba română
a fost răspuns
DOUA PROPOZITII NUMAI CU D LA FIECARE CUVANT
Răspuns :
Gheiming
Gheiming
18-01-2017
david si denisa merg la dictractie
Answer Link
Avocado16
Avocado16
18-01-2017
Diana deține douăsprezece dintre diplomele dorite
Daca drumul dura destul, David dormea
sper ca sunt bune ^.^
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Propoziti Scurte Pt Ortogramele Mi-am Mi-ati Mi-ar M-am Te-ar Ti-au Te-am Ne-ati Ne-au Ne-ar Ti-ar Ti-au Ti-a Va Roggggg Dau Coroana La Primuuuuuuuu
Numărul Numerelor Naturale De Doua Cifre Care Împărțite La 7 Dau Restul 2 Este Cu Rezolvare,va Rog!
IV. Soluţiile De Acid Clorhidric Sunt Utilizate In Gospodárie Pentru Indepartarea Depunerilor De Calcar De Pe obiectele Sanitare Din Faianta. O Astfel De Soluti
Transformați Fractia Ordinara 17/54 In Fractie Zecimală Si Precizati A 54-a Zecimala.Va Rogg Multt
E÷3-24÷4==251×5-135×9.
Ajutatima Va Rog Sa Fac O Declaratie La Biblioteca Judeteana Precum Nu Am Cont La Biblioteca
Redactează Un Text, De 50-80 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Un Avea În Vedere Atât Trăsăturile Fizice, Cât Şi Trăsăturile Morale. O Prieten/o Prietena Ve.va Ro
Am Nevoie De 5 Propoziții Cu I Have To Și 5 Cu I Don’t Have To,Va Rog Ajutați-mă ☹️
Reacția De Combinare Efecte Negative Asupra Mediului Sau A Organismului Uman Produse De Anumite Reacții Chimice
Rareş Şi Ovidiu Au Impreună 25 De Vagonete La Trenuletul Electric. Ovidiu Are Cu 5 Vagonete Mai Puţine. Câte Vagonete Are Fiecare? Urgent! Dau Coroana!