👤

alcătuiți o compunere cu tema sportul

Răspuns :

sportul face nişte lucruri incredibil de bune cu creierul aflãm şi din urmãtoarea cercetare, care vizeazã dependenţii de droguri. Medicii fac studii intense pe consumatori înrãiţi de marijuana ca sã înţeleagã posibilul ajutor pe care îl poate da sportul în cazul acestor dependenţi. Se presupune cã mişcarea fizicã şi schimbãrile pe care le produce la nivelul creierului pot determina folosirea exerciţiilor ca o modalitate de prevenire şi tratament.
Miscarea fizica sprijina circulatia sangvina, inclusiv in zona creierului, stimuland activitatea cerebrala si memoria, ajuta activitatea inimii, impiedica formarea cheagurilor de sange si te oxigeneaza mai bine. In plus, reduce nivelul colesterolului 'rau' si regleaza tensiunea arteriala. Diabeticii nu trebuie sa ocoleasca miscarea fizica. Aceasta minimalizeaza complicatiile specifice bolii. 
E deja foarte cunoscut faptul ca prin sport oasele devin mai puternice, muschii se contureaza mai bine. Asadar, daca vrei sa previi osteoporoza, exercitiile sunt foarte utile. Si, din nou, vreau sa punctez ca nu conteaza ce varsta ai acum, 20 sau 50 de ani. De preferat este sa ai grija din timp de corpul tau, iar daca ai deja osteoporoza cu atat mai mult nu ai timp de pierdut si trebuie sa te apuci de sport.
Astazi este miercuri si la scoala avem sportul.De si mie nu prea imi place sportul.n-am ce face fiindca trebuie sal fac ca sa fiu sanatos\sanatoasa.Se pare ca am sa jucam hamball.Pentru mine hambalu este un sport minunat.
Sper sa iau o nota buna la sport.

Sper ca te-am ajutat!!