RO Study
👤
Violete245667
Violete245667
17-01-2017
Limba română
a fost răspuns
uitativa in poza va implorr
Răspuns :
AndreeaAby
AndreeaAby
17-01-2017
2. Prima si ultima trebuie bifate.
3.Intriga,Desfasurarea actiunii,Punctul culminant si Deznodamantul.
P.S.La al foilea vagon nu mai stiu.
Sper ca te-am ajutat!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A). Dacă Numărătorul Unei Fracții Este 0, Fracția Reprezintă. Adică 0 Supra B = 0, B Fiind Un Nr Nat Diferit De 0. B). Dacă Numitorul Unei Fracții Este 1, Fracț
Catul Numerelor La Puterea Doua Și Trei La Puterea Patra Este Egal Cu Va Rogggg
Comparati : 2 La Puterea 51 Cu 3 La Puterea 34 4 La Puterea 115 Cu 5 La Puterea 92plzzz Dau Inimarepede
19. Se Dă Un Triunghi Dreptunghic ABC Cu Catetele Avind Lungimea De 3 Cm Şi 4 Cm. Se Duce Bisectoarea Unghiului Drept 4 Care Taie Ipotenuza În D. Să Se Calculez
Semidreapta: Competează Enunțul Cu Termenul Potrivit. O Semidreaptă Se Obține..........un Punct Și Pe Linie Dreaptă!Mă Poate Ajuta Cineva Voi Da Coroană
Completează Tabelul De Mai Jos Cu Informațiile Solicitate. Priveşte Cu Atenție Cuvintele Subliniate în Fragmentul Extras Din Textul Citat: Vezi Bine C-așa Era.
3 Scrie Partea De Vorbire Pentru Fiecare Cuvânt: Substantiv →S, Adjectiv → A, Verb→V, Pronume →→ P. Albină → Să Vedeţi → Plictisite → Pian → Plouă →→ Vorbesc→&g
Ce Soluții Ai Găsit Pentru Fiecare Situație Spiridușul Găsește Și Tu Câte O Soluție Pentru Ultima Situație Va Rog Ajutatima Plz Dau Coroana Plz Va Rog
3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Ascuțitunghic ABC, Cu AB < AC < BC, Iar Lungimile Laturilor Lui Sunt Exprimate Prin Trei Numere Natural
Scrie O Compunere Despre Interactiune Dintre O Tanara Si Un Batran In 10-15 Randuri URGENT!!!