RO Study
👤
Jolly
Jolly
17-01-2017
Matematică
a fost răspuns
rezolvati inecuatia 2x-1mai mic sau egal x+3(x-2)
Răspuns :
Cristinamihai2
Cristinamihai2
17-01-2017
2x-1<x+3x-6
2x-1<4x-6
5<2x
Answer Link
Аноним
Аноним
17-01-2017
[tex]\displaystyle 2x-1 \leq x+3(x-2) \\ \\ 2x-1 \leq x+3x-6 \\ \\ 2x-x-3x \leq -6+1 \\ \\ -2x \leq -5 \\ \\ 2x \geq 5 \Rightarrow x \geq \frac{5}{2} \Rightarrow x\in \left[ \frac{5}{2} ,+\infty\right)[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Nr Persoana Si Timpul Verbelor Subliniate In Primul Fragment Din Textului Un Craciun Fericit
Principala Atributie A Guvernului Este:a) Adoptarea Legilor; B) Aplicarea Legilor; C) Adoptarea Bugetului; D)aplicarea Sanctiunilor.Va Rog, Repede, Am Test Acum
Precizeaza Locutiuniile Verbale Din Enunturile Date:1. Maria N-are Habar Cum Se Rezolva Exercitiul.2. In Timpul Meciului, Ana Mi-a Dat Brânci .3. Ma Scoate Din
Va Rog Repede Un Referat Despre CIAD NDjameria Ce Populatie Are Cum Arata Etc Repede Va Roooog
Unul Sau Mai Multi Inventatori Din Tarile Membre UE (din Orice An)
„Într-onoaptedeiarnă,cândgrădinascânteiaînluminalunii,Niciodatăsearanuuitasă-işoptească:«Somnuşor!Andreis-adeşteptatcugândullabrădutulplantatdebunic.S-aduslafer
Să Mă Ajutați Plz!!!!!!!!!!!!!
Suma A Cinci Numere Naturale Este 1660 Diferența Dintre Primul Și Al Doilea Număr Este 68 Aceeași Diferență Se Păstrează Între Al Doilea Și Al Treilea Al Treile
Cum Calculez 25% Din 52
SUA Are Un Regim Politic De Tip ..................................... . Este O Republică............................. condusă De Un.............................