RO Study
👤
Bibi5512
Bibi5512
17-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex 1va rog frumos ajutați-mă
Răspuns :
Ciocorico2002
Ciocorico2002
17-01-2017
1) Maine vor incepe olimpiadele scolare, la care ma voi prezenta neaparat.
2) Anul viitor voi pleca la mare impreuna cu parintii mei.
3) In anul 3000 dupa cele anuntate ,va avea loc sfarsitul lumii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Conjugarea Verbului A Se Satura La Toate Modurile Personale Si Nepersonale
Compunere În Care Sa Ti Exprimi Opinia Despre Importanța Internetului
Receptori Tactili,durerosi Si Termici Se Gasesc In: a.derma. b.hipoderma. c.stratul Cornos. d.de Ce Albeste Parul?
Bunicul Are În Livada 148 De Pere Și Cu 68 Mai Mulți Meri Și Și Un Număr De Caiși Egal Cu Suma Numărului De Meri Și Peri Când Trebuie Să Planteze Pentru A Avea
Va Rog Sa Continuati Aceasta Proprietate A Operatiei De Inmultire Cu Cuvinte Si Litere Scapate: Pentru A Inmu.. cu O Suma, numarul Cu Fiec.. al Sumei, Apoi ...
Potrivit Unui Contact De Munca Angajatorul Achita 48 De Lei Pentru Fiecare Zi De Lucru Si In Caz Daca Lucratorul Nu Vine La Serviciu Retine 12 Lei Pentru Fiecar
Vă Rog Am Nevoie De Ajutor Urgent
La Proba De Ștafeta 4×100 M Echipa Școlii Noastre A Reușit Să Termine In 56 Secunde. Schimbul 2 A Alergat Cu 1 Sec Mai Repede Decat Schimbul 3dar Cu 2 Sec Mai Î
Daca (3supra2)la Puterea N : [3supra2•(3supra2)³]²=81supra16,atunci Numarul Natural N Este Egal Cu: A.12 B.10 C.13 D.15
Intr-o Cutie Se Afla 214 Cerculete,patrate,triunghiuri Si Dreptunghiuri. Cerculete Si Patrate Sunt 128. Cerculete Si Deptunghiuri Sunt 130. Triunghiuri Sunt De