RO Study
👤
Mary093
Mary093
17-01-2017
Matematică
a fost răspuns
cat face 3 pe 5 ori 5 pe 9
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-01-2017
3/5 x 5/9 = 15/45 = 1/3
Answer Link
Adela252
Adela252
17-01-2017
3 pe 5 × 5 pe 9= 15 pe 45
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Descompun 310 G De Carbonat De Calciu Cu 20% Impuritati Ce Volum De Gaz Se Degaja
Cum Aduc Un Numar Din Baza 2 In Baza Zece ????
Alcatuieste Enunturi In Care Cuvantul Greu Sa Aibe Urmatoarele Valori Morfologice:adjectiv,subtantiv Si Adverb
Determinați Mulțimea De Valori Reale Pentru X Astfel Încât Expresia E= Log In Baza X+2 Din( X Patrat -1) Sa Fie Bine Definita.
Animalele Unicelulare Au Corpul Alcatuit Din:mai Multe Celule, O Celula, Mai Putine Celule? Iepurele Este Un Animal:unicelular, Pluricelular? Muschii Scheletulu
Prezinta In 30-50 De Cuvinte Semnificatia Secventei : Dorm Si-arinii De Pe Maluri/ Si Caldura Valuri-valuri/ Se Revarsa. Multumesc!
Calculti Masa De Acid Sulfuric Dizolvata In 500 Ml Solutie De Concentratie 20% Si Densitate 134g/ml
2 La Puterea A 14 -2 La Puterea 4
Mediile Transparente Au Rol De A: a. Refracta Razele Luminoase b. Focaliza Razele Luminoase Pe Retina c. Produc Pe Retina O Imagine Mica, Inversata, Neclara
Vreau Sa Știu Care Sunt Predicatele Nominale Din Text. Aveți Textul Aici: "Pentru Că Am Rămas Singur, M-am Hotărât Să Încep Chiar Azi <>. Voi Lucra In Fie