RO Study
👤
Flas22
Flas22
17-01-2017
Chimie
a fost răspuns
cum se mai numeste oxidulde calciu ?
Răspuns :
Elena1elle
Elena1elle
17-01-2017
se mai numeste si var ars sau var nestins si se prezinta sub forma de o pulbere alba care reactioneaza cu apa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Adaugă Un Exemplu :-ne-am Adunat -neam Cu Andrei (ruda) -ne-a Pierdut -nea Ilie -sa-i Cantiprietenii Sai (ei Sau Lui )Ajutați-mă Va Rog Dau Coroana!
Identifică Normele Morale Corespunzătoare Comportamentelor Prezentate: • Un Băieţel Ajută O Bunicuţă Să Traverseze Strada. . Câțiva Copii Adună Hârtiile Din Cur
Motivează, Prin Trei Argumente, Faptul Ca Textul Este O Descriere Literară. Textul Este O Descriere Literară Pentru Că....... În Primul Rand, În Al Doilea R
In Diagrama Alăturată Este Reprezentată Situaţia Şcolară Pentru Fiecare Dintre Clasele Gimnaziale Ale Unei Şcoli, Referitoare La Efectivele De Elevi. Dacă Şcoal
Dați-mi Exemple De Substantive Pt Adjectivele:bun,inteligent,binefăcătoare.
(a; B)=12 5a+2b=384 Aflati A Si B
Calculați Raportul Dintre Suma Și Diferența Numerelor Patru Și -8
URGENT!!! NU COPIATA DE ALTUNDEVA!!! MA CHINUI LA ACESTA PROBLEMA DE O SAPTAMANA!!! MULTMESC!!! Paul Se Joacă Un Nou Joc Pe Calculator. În El, Trebuie Să Trave
Fie AOB Şi COB Două Unghiuri Adiacente Suplementare Şi Semidreapta OM Bisectoarea Unghiului BOC. Dacă AOB = 50° Şi ON Este Semidreapta Opusă Semidreptei OM, Cal
Inversul Numarului 1 Supra Radical Mare {2radical2-3} La A2