RO Study
👤
Ion341
Ion341
17-01-2017
Engleza
a fost răspuns
look, read and complete
Răspuns :
Stefania27naty
Stefania27naty
17-01-2017
La 2 e : are in the bookcase
La 3 e : under the table
La 4 e : is on the table
La 5 e : în front of sau near (nu sunt sigura)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Este Doar Un Exercițiu 4
Din Somnul Lor, De Noapte-ntunecosă De Unde-au Stat, Departe De Frumos Se Reîntorc Livezile Acasă În Rochii Înflorate Pana Jos. doua Figuri De Stil Diferite Si
1.Analizeaza Complementele Directe:Am Discutat Despre Cartea Pe Care Mi-ati Dat-o.V-am Vazut Intreband-o Pe Vanzatoare.I-am Ascultat Pe Cei Doi Povestind-o Si I
Scrie Divizori Numerelor 16 Si 24.
1 A)trunchiul ABC Este Dreptunghi In A Si [AM] Este Mediană. Atunci AM=..... b)triunghiul ABC Este Dreptunghic In A Si M ( 2.Adevarat Sau Fals: a) Triunghiul
Analizati Predicatele Din Urmatorul Text Si Indicati Felul Lor. 1)A Fost Odata Un Morar.El Lasa La Moartea Sa Drept Mostenire Celor Trei Fii:o Moara,un Asin S
Bunica A Cumpărat Pentru Nepoței Pixuri Si Creioane. După Ce Oferă Fiecăruia Câte Un Pix Si Doua Creioane, Ii Ramân Doua Pixuri Si 12 Creioane.Cati Nepoței Are
Apăsați Pe Poză, Pentru A Vedea Întrebarea:
Identificați Semifabricatele Folosite Pentru Obtinerea Produselor Din Lemn Din Locuinta Ta ...va Rog Mult Repede
Redactează O Compunere Cu Titlul "O Intâmplare" , Având Ca Sprijin Răspunsurile La Intrebările Date. • Unde Și Când Se Petrece Intâmplarea ?• Care Sunt Personaj