RO Study
👤
Mireea77
Mireea77
17-01-2017
Limba română
a fost răspuns
4 5 6. 20 puncte.VA ROGGGG
Răspuns :
Trifanionela
Trifanionela
17-01-2017
6) Ciresele si merele sunt gustoase.
Noi si ei dansam.
Tu si el sunteti atenti.
O multime de oameni s-au adunat in fata primariei.
Baieti si fetele din clasa noastra sunt talentati.
Restu nu stiu dar sper ca te-am ajutat cu ceva.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Skiing / She/on/the / Fast / Days /track/is/these8.raining/is/heavily/lt/today9. Running/are/on/beach/They/the/moment/at/the10. Shining/The/is/ Sun/and/are/w
Se Considera ABCD , Cu AB = 12 Cm Si M(BAC) = 30 Grade . Fie M Si N Mijloacele Laturilor [AD] Si [DC]. a) Sa Se Calculeze Lungimea Diagonalei {AC] b) Sa Se Calc
(5 • (2x + 3) + 4 • (2x + 3)): 5=27 Ajutați-mă Va Rog Frumos Cu Rezolvarea , Scrieți In Rind Rezolvarea Va Rog !
Care E Algoritmul De Stabilire A Termenului General Put Sirul : 2,(3). ; 3,(6). ; 5 ; 7(6) ; 9......
La Cerinta "Se Citește Un Șir De Numere Naturale Până La Întâlnirea Lui Zero. Pentru Fiecare Număr Din Șir Să Se Afișeze Oglinditul Său. Nu Se Va Prelucra Ultim
Inhaltsangabe Zum Buch "Das Austauschkind" Repede, Va Rog
Un Biciclist A Parcurs Un Drum În Trei Zile In Prima Zi A Parcurs 1 Supra 3 Dun Drum,in A Doua Zi 2 Supra 5 Din Partea De Drum Rămasă,iar În A Trei Zi Restul D
Anul In Care Se Presupune Ca Garcia Lopez De Cardenas A Vazut Marele Canion Este Un Număr De Forma Xyzt Divizibil Cu 10. Știind Că Y | 10,11 | Y+6 , 1/z-3= 3x1/
Determinați Numerele X Y Aparțin Mulțimilor Naturale X Mai Mic Decât Y Știind Că (x,y) Egal Cu 12 Și X Plus Y Egal Cu 48
Va Rog Frumos, Exercițiu Scurt Si 55 Puncte 1,2/p.183