RO Study
👤
Wwwvladrusu
Wwwvladrusu
23-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Descrieți pe Ciobanila în 15 rinduri
Răspuns :
Livioararascan
Livioararascan
23-11-2014
Ciobanila era un caine bland, era loial, era ascultator, isi apara prietenii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Dau Coroana Și Ghift Pe Fort
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog Ex 15 ,16. MULTUMESC!
Completeaza Din Lista Următoare Golurile Lipsa:Lista: Verde, O Treime, Cereale, Șes, Netedă, Roditor, Zarzavaturi, Relief, Înălțime, Legume Câmpia Numita Și ...
Elevii Unui Scoli Au Plantat In Parcul Orasului 1638 De Petunii, Panselute Si Zambile. Stiind Ca Petuniile Panselutile La Un Loc Sunt 1212, Iar Panselutele Si Z
Gaseste In Poeziile Lui Vasile Alecsandri Etipete Personificari Comparatii(cel Putin 5)
Temă De Compus O Compunere 15 20 Rânduri În Care Să Imaginăm O Înțimplare Hazlie Întrun Eveniment.
In Trapezul Dreptunghic ABCD, M(<A) = M(<D) = 90°, AB || CD, AB > CD, Se DauAD = 24 Cm, CD = 18 Cm Și BC = 40 Cm. Calculați Lungimea Bazei Mari [AB] Și
Construieşte, În Caiet, Enunțuri Cu Sensul Propriu (de Bază Şi Secundar) Şi Cu Sensul figurat Al Cuvintelor Date. braț • Cap• Gură • Limbă Picior Sprânceană .
Care Este Tema Textului "povestea Cărții Mele" De Mihaela Iordache?Dau Multe Puncte Și Coroana
Bună Numele Meu Este Kristina Am Două Exerciți Care Nu Sunt Deloc Pe Placul Meu Mă Puțeți Ajuta Vă Rog