RO Study
👤
Leo551
Leo551
17-01-2017
Matematică
a fost răspuns
x=2 pe 3+1 pe 2 :3 pe 2 -este nr natural
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-01-2017
x=2/3+1/2:3/2
x=2/3+1/2*2/3
x=2/3+1/3
x=3/3
x=1
Answer Link
Alexandravert
Alexandravert
17-01-2017
x=2/3+1/2*2/3
x=2/3+1/3
x=3/3
x=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A 1. ∆ABC-∆DEF Determinati X Si Y. Am Nevoie Urgeent!!Dau Coroană!!
Bună! Vă Rog Mult Ajutați-mă La Acest Exercițiu. Dau Coroana!
ABCD Dreptunghi, M Apartine Dreptei AB Astel Incat AM/MB=a/b, A Si B €N*, N€DC, Iar DN/NC=b/a. A)Calculeaza Probabilitatea Ca Biseptoarele A 2 Unghiuri Ale Triu
5 Dintr-o Excursie Prin Europa, Ana A Cumpărat Magneți Pentru Frigider, Plătind Pentru Fiecare 2 Euro. Știind Că A Cumpărat 8 Magneți, Află Ce Rest A Primit, Da
Buna,mă Puteți Ajuta Cu Problemele Astea Va Rog? Să Se Afișeze Toate Numerele De La 1 La N Care Sunt Divizibile Cu 3 Și Cu 5. Să Se Afișeze Toate Numerele De
În Triunghiul Dreptunghic Abc Masura Unghiului A Este De 90 Grade Ad Perpendicular Pe Bc D Aparține Lui Bc Dacă Bd Și DC Sunt Invers Proporționale Cu 0,25 Și 0,
Un Trunchi M N P Are Perimetrul 42 Cm Să Se Afle Lungimile Laturilor Acestui Triunghi Dacă Acestea Sunt Exprimate Prin Trei Numere Naturale Consecutive De Aceea
Completează Tabelul Cu Termenii Potriviți, După Model.
Vizioneaza Videoclipul"padurea Colorata"de La Poienari Si Demonstreaza Ca Artistul Plastic Mihai Topescu A Creat In Mijlocul Unei Paduri Un Loc "magic Ca In Bas
1. Marchează Fragmentul În Care Este Descris Locul Unde Au Ajuns Călătorii. Menționează Două Caracteristici Ale Acestuia;2. Transcrie Două Secvențe Din Text Car