RO Study
👤
Schoko
Schoko
16-01-2017
Matematică
a fost răspuns
un sfert din 12 litri reprezinta 3 litri?
Răspuns :
Rayzen
Rayzen
16-01-2017
Da. Deoarece un sfert din 12 litri inseamna: [tex] \frac{1}{4}\times 12 = \frac{12}{4} = 3 [/tex] litri
Answer Link
Stefan256
Stefan256
16-01-2017
Da. 12:4=3
4 = a patra parte dintr-un întreg
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Poezia Aeroplanul-George Topîrceanu-Doua Exercitii 1.Stabileste Asemanari Si Deosebiri Dintre Tantar Si Aeroplan. 2.Sa-mi Spuneti Niste Imagini/scene Vizual
-Cu Banii Mei Pot Lua 2 Cozonaci, Afirma Cristi. -Am Aceeasi Suma Si Cumpar 3 Sticle De Suc, Replica Sorin. A) Cunoscand Ca Diferenta De Pret Este De 4 Lei,
5 Obiecte Care Au Inaltime Mai Mica De 1 M
44 De Puncte Și Coroana...pentru Răspunsuri Corecte
O Calatorie Care Va Marcat Existenta Și Ce Învățăminte Ați Extras Din Ea.Va Rog Ajutati-ma!
Scrie Numarul 168 Ca O Suma De Trei Termeni,astfel Incat Fiecare Termen Sa Fie Dublul Precedentului.
Încercuieşte Intrusul Şi Argumentează De Ce Ai Exclus Acest Cuvânt. a)Cegă Somon Hering Anghilă Morun b)Egretă Mare Lăcustă Călătoare Fluture-monarh Porumbel De
O Cutie De Medicamente Contine 12 Tuburi Cu Cate 10 Comprimate. Comprimatele Cantaresc Cate 50g, Cutiaa Goala Cantareste 3 G, Iar Tubul Gol 1 G. Cat Cantareste
Alcatuiti Propoziitii Dolphins Cuvintele:izbinda, A Ispravi, Fibula, Familiar, Neclintit.
Un Trunchi De Con Circular Drept Are R=17cm,r=5cm Si G=20cm.Calculati a) H b) Al c) V