RO Study
👤
Vatavuileana
Vatavuileana
16-01-2017
Matematică
a fost răspuns
problema 25 pls rexolvati =*(
Răspuns :
DarthZenos
DarthZenos
16-01-2017
A={1,2,4,5,10}
B={6,4,2}
C=2
D=este gresit
Cartea cred ca la sfarsit are raspunsuri!! :D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Curte Are Forma Unui Trapez Isoscel Abcd,cu Ab=10 Dam,dc=6 Dam,bc=2 Radical Din 5 Dam. Se Stie Ca Dc=3ec,ef Perpendiculara Pe Ab Si Ac Intersectat Cu Ef In Pu
Expansiune Pentru Cuvantul : Pentru A Cere va Rog Repede Daca Se Poate
Compunere In Care Sa Iti Imaginezi ca Ai Un Prieten Orb. -trebuie Sa Descrii O Zi Din Viata Unui Orb -sa Scoti In Evidenta Trei Diferente In
Caldura Incepea Numau Decat Dupa Rasaritul Soarelui Si daca pe Timpul Noptii Se Mai Intampla Ca Norii Sa Acopere Cerul,acesti Nori Dimineata Se Faceau Nevazuti
Poate Cineva Sa Imi Traduca Acest Text Dar Nu De Pe Google Translate?: Increderea Este Aidoma Unei Plante Fragile Care Infloreste Rar Si Pe Care cea
Cum Sa Imi Fac Un Cos De Basket? Adevarat
As Dorii O Scurta Compunere Dupa Intrebarile : 1 Ce Sarbatorim De Sf Paste ?2 De Ce S-a Jerfit Domnul Nostru Iisus Hristos ?3 Cum Se Pregatesc Crestinii Pentru
Ce Este Opera Epica ?Vreau Definitia Totala!
C) 8(x+1)-4(x-3) < 3(x+12)d) (x+2)la Puterea2. - 3(x+4)>(x+3)(x-5)-2Va Rog,ajutati-ma ! :((
Nr. Naturale A Si B Sunt Direct Proportionale Cu 11 Si 4. Aflati Cele 2 Nr. Dac Impartind Pe A La B Se Ebtine Catul 2 Si Restul 30...Rezolvati Cum Stiti.....Poa