RO Study
👤
Radulygellert
Radulygellert
23-11-2014
Limba română
a fost răspuns
forma literare cuvantului-nour
Răspuns :
Costea2
Costea2
23-11-2014
nour- nor (forma literara)
Answer Link
Dariamarian
Dariamarian
23-11-2014
Forma literara a cuvantului NOUR este NOR. :** Sper ca te-am ajutat. :* :* ❤ Scuze daca am dat un raspuns gresit. :*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Zincul Cu Masa De 13g A Interactionat Cu Acidul Sulfuric. De Capcula Masa Cantitatia De Substantaba De Sulfat De Zinc Formata. Varog Ajutati
Make 10 Sentences With New Words. Words:hunter,use,turn On,drop Litter,water,pour,electric Device,sinks, Solar Energy, Grass. AM NEVOIE URGENT! DAU COROANA
Analizati Propozitoa Morfologică Si Sintactic: Din Voia Lui Moș Martin Se Adăposteau Cu Calul Său In Acest Grajd Și Pentru Aceasta Ar Fii Dorit Ca El Să-i Prime
Primul Domn Al Romaniri Care Este Stiti Care Este Sami Spuneti
Cum Se Spune Verisoara In Engleza?
Cum Reprezint Doua Catene Diferite De Atomi De Carbon In Care Sa Avem Doi Atomi Primari,2 Secundari,2 Tertiari Si 2 Cuaternari?
Exercițiul 8 Te Rog 13 Puncte
A3. Incercuieste A (Adevărat)/F(Fals), Justificând Alegerea Cu Secvente Din Text.a) Scrisoarea Adresată Șoarecelui Are Rolul De A-l Determina Să Părăsească Bibl
Dați Exemple Concrete A Impactului Informaticii Asupra SocietățiiURGENT !!! Ofer 25 De Puncte +coroana Mulțumesc !
Scrie Un Text Narativ-descriptiv De Minimum 15 Rânduri Care Va Începe Cu Fraza „nu Cred Sa Fi Așteptat Cineva Ziua Asta Că Mine” Plzzzz Timp Până La 10: 30