RO Study
👤
Madalina16bb
Madalina16bb
16-01-2017
Engleza
a fost răspuns
exercițiul 7 va rog urgent
Răspuns :
AlexandraMM
AlexandraMM
17-01-2017
1 flats
2 countryside
3 tiny
4 does
5 garden
6 doing
7 playing
8 will
9 gloves
10 summer
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Examenul De Clasa A 8a La Ce Specii Literare Ne Poate Da La Supunctu B O Argumentare Pe Baza Unei Lecturi Citite?
De Cate Ori Este Mai Mare 1 Kg Decat 1 Cg? De Cate Ori Este Mai Mare 1 T Decat 1 Hg? De Cate Ori Este Mai Mic 1 G Decat 1 Cg? De Cate Ori Este Mai Mic 1 Dag Dec
Fie ABC Un Triunghi Cu [AB] Congruent Cu [AC] . Stiind Ca : B) M(<C) =43 De Grade, Aflati M (<B) Si M (<A).
Dacă O Carte Are 669 De Probleme,iar Eu Fac Doar 168 Din Ele.Atunci Cât La Suta (%) Am Făcut Din Carte?
Doi Frați Au Împreună 119 RON. Dacă Primul Îi Dă Celui De Al Doilea 12 RON Atunci Vor Avea Suma Sume Egale . Calculați Câți Lei Are Fiecare
Prezinta In 30-50 De Cuvinte ,viziunea Lui I.L Caragiale Despre Profesia De Scriitor , Asa Cum Se Desprinde Din Text. (Ecaterina Logadi,Din Amintirile Mele Desp
Mihai Rezolva 12 Probleme În 60 De Minute Câte Exerciții Face Mihai În Două Ore Și 15 Minute Vă Rog Dacă Se Poate Cu Regula De Trei Simpla
Suma A Trei Numere Consecutive Este 93.Afla Numerele.
Efectuează, Respectând Ordinea Operațiilor : A) 45+24:6 = B) 56-56:8= C)4x8-48:8x1= Răspunsuri Puțin Mai Dezvoltate, Mulțumesc! :*
Matei,colegul Tau De Bancă,a Vizitat În Vacanța De Iarnă Observatorul Astrpnomic Din București.După Această Vizită,v_a Trimite Vouă,ție Și Familiei Tale,scrisoa