RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex 1 dau coroana va rog
Răspuns :
Dianabuleandra
Dianabuleandra
16-01-2017
am - vb auxiliar /
am- vb auxiliar( al doilea \am) gandim- vb predicativ vorbim-vb predicativ vor gandi- vb predicativ vor vorbi- vb predicativ
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14. Construiți O Dreaptă D Şi Trei Puncte A, B, C Care Nu Se Află Pe Dreapta D. Prin fiecare Dintre Punctele Date Construiți Cîte O dreaptă Paralelă La Dreapt
Plzzz Am Nevoie Urgentt Pana La 16:00
Fie AD Înălțimea Unui Triunghi ABC, Cu De (BC). Dacă AD = 4 Cm, BD=2 Cm Şi DC-8 Cm, Arătați Că AABD-ACAD. Fie ABC Si MNP Două Tris
4. Completează Enunțurile Şi Expune-ţi Părerea Despre Personajele Textului. a) M-am Bucurat In Momentul Cand... b) M-a Pus Pe Gânduri Faptul... c) Mi-a Părut Ci
Ilinca Are 30 De Peşti Într-un Acvariu. Ea Îi Mută În Câteva Boluri, Câte 10 Peşti În F Câte Boluri Va Folosi Ilinca? • Număr De Peşti: • Număr De Pești Într-u
1 Notează, Pe Caiet, Varianta Corectă De Răspuns. 1. Muntele Pe Care Moise a Primit Decalogul Este: a) Muntele Măslinilor; b) Muntele Fericirilor; c) Muntele Si
Cine Se Pricepe Bine La Matematică Și Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Cu Acest Exercițiu,dau Coroniță !!! Vă Rog Mult !!!
Scrie Răspunsurile La Întrebări. A. Cum Se Comportă Botoşel Când Face Vreun Rău? Procedează Corect? B. Ce Păţea Motoşel Din Cauza Lui Botoșel?
Completează Diagrama Cu Asemănările Și Deosebirile Dintre Năsturel Și Dulău
Fie AD Înălțimea Unui Triunghi ABC, Cu De (BC). Dacă AD = 4 Cm, BD=2 Cm Şi DC-8 Cm, Arătați Că AABD-ACAD. Fie ABC Si MNP Două Tris