RO Study
👤
MatBoi
MatBoi
16-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum aflu submultimile unei multimi?
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-01-2017
Să considerăm mulțimea A = {3, 5, 7}.
Card(A) = 3 ⇒ Numărul submulțimilor este egal cu 2³ = 8.
Cele 8 submulțimi ale mulțimii A sunt:
Ø, {3}, {5}, {7}, {3, 5}, {3, 7}, {5, 7}, {3, 5, 7}.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati-mi Problema In Doua Moduri Cu Intrbari Si Raspunsuri La Fiecare Dintre Mod . Problema Este Asa : De Ziua Ei, Andreea A Primit 4 Buchete De Garoafe Si
Ce Se Întâmpla Dacă Intr.un Trapez Isoscel Diagonalele Sunt Perpendiculare?
Cum Este Corect: Nu Mai Fii..sau: Nu Mai Fi..?
Fie ABC Un Triunghi Cu Masura Unghiului A= 75 Grade Si Masura Unghiului B=45grade. Daca AC=radical6,calculati Aria Triunghiului
Într-o Librarie Sunt 636 Carti 2/3 Din Ele Sunt Cu Poezii, 1/4rest Sunt Cu Povesti,iar Restul Cu Benzi Colorate.cate Benzi Colorate Sunt? Cum Rezolv Problema Ac
Un Teren De Sport Are Lungimea De 36 De Metri,iar Latimea De 2 Ori Mai Mica ce Distanta Parcurge Un Copil Care Inconjoara De 3 Ori Terenul,deplasandu-se Exact P
Grupati Cate Doua Urmatoarele Proverbe In Functie De Ideea Pe Care O Exprima : Aschia Nu Sare Departe De Trunchi. Bine Faci , Bine Gasesti . Lauda De Sine Nu Mi
Va Rog Ajutatima La Germana.erganzt Dir Dialoge Gehen Wir In D..? w... Denn? am....,um...uhr. ich Weib Nicht. V... hallo,...! tag,....! kommst Du Mit Ins..
Afla Numerele A,b,c,d Stiind Ca: Numarul A Este De 5 Ori Mai Mare Dect Nr B. Numarul B Este De 4 Ori Mai Mic Decat Nr C. Numarul C Este Cu 322 Ori Mai Mare Dec
Cat Calculeaza 3457+54678-34271+5843-573