RO Study
👤
RaulJurj
RaulJurj
15-01-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 2,a,b cu explicatie
Răspuns :
Emmyjennner02
Emmyjennner02
15-01-2017
raspunsul e in imagine, sper sa intelegi! succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numarul Radical Din 2 Se Rotunjeste La Cifra Zecimilor.Rezultatul Acestei Rotunjiri Este... Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog Frumos.
Va Rog Ma Ajutati?ee Urgent..
Dezvolta Intelesul Propozitiei Date Copiii Au Venit Adaugand Unul,doua Sau Trei Cuvinte Potrivite.
Puteți Să Îmi Scrieți Povestirea „Baltagului” De Mihail Sadoveanu Și A Operei „O Scrisoare Pierdută” De Ion Luca Caragiale? Să Fie Mai Scurtă, Vă Rog.
Indicati Forma Corecta A Verbelor La Modul Indicativ,timpul Prezent: Eu Imi Acord/acordez Vioara. Sportivul Isi Contracta/contracteaza Muschii. Masina Degaja/de
De Pe Două Loturi,avand Impreuna 206 Ha, S-a Strans Recolta De Cartofi, Obtinandu-se De Pe Fiecare Lot Cate 19 T La Hectar. Aflati Aria Fiecarui Lot , Stiind Ca
Alcătuiește O Compunere În Care Să-ti Imaginezi Cum Va Arata Viitorul Omenirii În Urma Folosirii Excesive A Telefonului Mobil
Calculati: A) 3 La Puterea 2+ 1 La 7-7 La 0+0 La 7; B) (5 La 4) Totul La 3:(5 La 2) Totul La5-26; C) 2 La 5-3×[7×3-2×(6 La 2-2 La 2): 4]+1 La 2013.
Determinati Multimile A Si B ,stiind Ca Sunt Indeplinite Simultan Conditiile : A)A Intersectat Cu B={1,2,3,4,5,6,7} B)A Reunit Cu B={3,5} C)A - B={1,6} Va Rog
Afla Suma A Trei Numere, Stiind Ca Primul Este Cel Mai Mare Numar Format Din Cifre Consecutive Mai Mic Decat 40, Al Doilea Este De Doua Ori Mai Mare Decat Primu