RO Study
👤
Deni2468
Deni2468
15-01-2017
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu ,,oceanul de ninsoare"
Răspuns :
Berta28
Berta28
15-01-2017
Sania cu cai inota in oceanul de ninsoare.
Answer Link
Sabinika
Sabinika
15-01-2017
Când m-am trezit dimineața, satul era înconjurat de un ocean de ninsoare albă, puhavă și strălucitoare ca pietrele scumpe.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 6 Va Rog Foarte Mult Si Vreau Toata Rezolvarea
Avioanele Au,in General,cate Un Rezervor De Combustibil Montat Pe Fiecare Aripa.Un Avion Pleacă De La Berlin La Bucuresti Si Consuma Pentru Acest Zbor 65% Din C
Stabilește Care Este Propoziția Principala, Subiectiva Sau Predicativa Din Următorul Enunț (cu Elementele Regente) Ajungând Ce Și-a Propus, A Fost Foarte Ferici
Nr De Flori Dintr-o Florarie Este Cuprins Intre 500 Si 1000. Daca Se Fac Buchete De Cate 3,5,7 Sau 9 Flori Ramane De Fiecare Data Cate O Floare Iar Daca Se Fac
Lucrand Cate 8 Ore Pe Zi , 12 Tractoare Ara Un Teren In 5 Zile.În Cate Zile Vor Ara Aceeasi Suprafata De Teren 16 Tractoare,lucrand Cate 10 Ore Pe Zi
Folosind Fractiile 6 Pe 19 ; 7 Pe 19; 11 Pe 19 , Ștefan A Compus O Expresie Numerica A Cărei Valoare Este Egala Cu 12 Pe 19 . Ce Expresie Numerica A Compus Ștef
Am Mers 100 Metri Din Distanta De Acasă Pana La Supermarket. Mai Am De Mers Cu 200 Metri Mai Mult Decât Distanta Pe Care Am Parcurs-o. Afla Trucat Miam De Mers
Vă Rog Acest Exercitiu Urgent Dau Coroana
Precizati Modul, Timpul,persoana,numarul Si Functia Sintactica A Verbelor ; Calatorea,castiga
Punem Pe Tabla De Sah Piese De Domino. Stiind Ca O Piesa Ocupa Doua Patrate, Putem Acoperi Tablade Sag Astfel Incat Sa Ramana Descoperite Numai Doua Colturi De