RO Study
👤
Gcfgg
Gcfgg
15-01-2017
Geografie
a fost răspuns
format din apa mai multor izvoare
Răspuns :
Dianadia4
Dianadia4
23-02-2017
laguna cred parca așa țin minte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Triunghi Dreptunghic Isoscel Are Aria Egala Cu 18cm Patrati.Ipotenuza Acestuia Este De:
Scrieti Sub Forma De Fractie Procentuala,raportul 3supra4 Este..................................
Aproximarea Cu O Sutime Prin Adaos A Fractiei Zecimale 324,509 Este... Va Rog Mult
Construiește Un Enunț În Care Să Folosești Sensul Figurat Al Verbului A Plânge. Mulțamesc :*
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(1,3) Si B(7,12). Determinati Coordonatele Punctului M, Stiind Ca AM(vector)= 1/3 AB(vector).
Determinați Ultima Cifră A Numerelor : a)99 La Puterea 51 b)11 La Puterea 53+15 La Puterea+17 La Puterea 53 c)313 La Puterea 100 d)68 La Puterea 86 e)89 La P
Inlocuieste Substantivele Cu Pronumele Corespunzatoare: Caci Mancarea Nu L-a Ispitit Niciodata Numai Farmecul Noptii Il Imbata Stia Cand Rasare Luceafarul Se Pl
1.cum Se Numeste Batul De La Biliard? 2.cine Este Rapid In Miscari? Trebuie Sa Fie Din 4 Litere Si Sa Contina ......ute Imi Trebuie Prima Litera E URGENT
Transcrie Si Completeaza: 8 Dl +? Cl=1l 60cl+?dl=1l ?dl+?cl=2l ?cl+?ml=3l 400ml+?cl=1l ?dl+?ml=2l Va Rog Ofer Coroana !!!!♥
Scrie Numarul 100 Folosind De 6 Ori Aceeasi Cifra ,operatii Aritmetice ,paranteze .