RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-01-2017
Limba română
a fost răspuns
ziceti-mi trei ghicitori despre calutu de mare
Răspuns :
Veronicagrossy
Veronicagrossy
15-01-2017
Zburda,alearga ca un pitic desi este foarte mic si-are forma de carlig
-calut de mare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima La Acest Tabel,dati Exemplu
P 3. Cel Mai Mare Număr Natural Care Aparține Intervalului (-1,6) Este Egal Cu....
Micşorând Diferența A Două Numere De 4 Ori, Obținem 8. Suma Lor Este 70. Care sunt Numerele? 28.
Ce Subordonate Intra La En 2020 ? Si Cine Imi Poate Da Niste Sfaturi Cum Sa Invat Mai Usor, Cum Sa Retin Definitiile Mai Simplu URGENT!
Complete The Sentences With Have Got Or Has Got 6.I.....a New Skateboard. 7.My House. ...a Big Garden 8.The Twins.....orange Hair And Green Eyes 9.My Parents...
Rezumat Al Fragmentului Extras Din Opera Poarta De Nicolae Velea. URGEENT!!
Fie Triunghiul ABC Cu AB = 6 Radical 2 Cm, AC = 4 Radical 3 Cm, BC = 2 Radical 30 Cm.Calculaţi Sin B, Cos B, TgC Și CtgC.Va Rog Mult Ajutatima! Imi Trebuie Acum
Cum Îmi Dau Seama Că-i Diateză Pasivă, Reflexivă Sau Activă? Dacă Ştiți Cumva Cum Vă Rog Să-mi Explicați! Dau Steluţă, Coaroană Și Inimă Doar Să-mi Răspunde-ți
Ce Parte De Vorbire,caz Si Functie Sintactica Sunt Toate Cuvintele Din Structura "verdele Padurii" Si "padurea Verde"
Buna! Daca Emilia A Primit O Cutie Cu Bomboane Si In Prima Zi A Mancat Jumatate, A Doua Zi O Treime Si In A Treia Zi A Mai Servit Doi Prieteni Cu Cate O Bomboan