RO Study
👤
Alexaserban10
Alexaserban10
12-03-2014
Limba română
a fost răspuns
Vreau si eu o pagina din jurnal
Răspuns :
Madalina0204
Madalina0204
26-06-2014
cum adica? sa compun eu una sau la ce te referi da mai multe detalii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema 790. Acidul Este Benzoic, Apoi Etanolul Si Esterul: Benzoat De Benzil, Cum Sa Fac La Constanta De Echilibru Pentru A Obtine Rezultatul B?
Alcatuiti Enunțuri Cu: Un Complement De Agent Exprimat Prin Pronume Relativ; Un Complement Direct Exprimat Prin Verb La Gerunziu Și Pronumele Relativ "ce"; Un C
Maria A Cumpărat O Pizza . Ea A Impărtit-o În Patru Părți Egale .I-a Dat Alinei O Pătrime Din Pizza Și O Pătrime Din Pizza Ioanei. Ce Parte Din Întreaga Pizza I
Va Rog Ajutaţi Mă Dau Coroana Si 200 Puncte
Precizați Și Formulele, Vă Rog!
Trebuie Sa Clasific Personajele Din O Scrisoare Pierduta In Functie De Importanta In Opera Si Gradul De Inteligenta Si Nu Am Nici O Idee Cum Sa Fac Asta . Aju
Autorrr Va Rog20npuncte.multumesc Mult.toata Pagina E Din Exrrcitiul Trei3
Ovulele Sunt : a) Organe Pereche b) Goande Feminine c) Produse De Ovare d) Rezultat Al Unei Funcții Endocrine
Intr-o Clasa Sunt 30 De Elevi.La Un Test 28 Dintre Elevi Au Luat Punctajul Maxim La Primul Subiect.,27 La Al Doilea Subiect ,25 La Al Treilea Subiect Si 11 La A
Se Considera Triunghiul Dreptunghic Isoscel ABC Cu Masura Unghiului BAC= 90 De Grade. In Exteriorul Triunghiului Se Construiesc Triunghiuri Echilaterale ACE Si