RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Propozitie cu cuvintul "cântând" in mijloc
Răspuns :
Mirap
Mirap
15-01-2017
Ma uitam la televizor,cantand odata cu artistul de acolo
Answer Link
AndreeaIoanaAco
AndreeaIoanaAco
15-01-2017
L-am vazut cantand pe scena .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Va Rog Mult De Tot!!! Un Penar,un Stilou Si O Cutie De Acuarele Costa 47 De Lei.Stiloul Costa Cu 9 Lei Mai Putin Decat Penarul, Iar Penarul Si Stilou
Dau Coroana, Fundiță Și Puncte :Cum Se Rezolva Ecuatia 2xsupra5-3supra10=1supra2 EXPLICATI VA ROG ;
Suma A Doua Numere Este 24. Afla Cele Doua Numere , Stiind Ca Al Doilea Termen Este Cu 6 Mai Mic Decat Primul Termen. Rezolva Prin Ambele Metode. Multumesc.
Va Implor Faceti-mi O Compunere De 20 Prop. Despre Primavara Cu Expresi Extraordinare De Frumoase
Compara <=>:1secol.....100decenii;1dm.....100mm;
Identificati In Text Cuvintele Apartinand Campul Lexical Al Substantivelor Padure Si Pasare
Litere Cu Lini Paralele
Ma Ajutati Va Rog Mult De Tot!!! Un Penar,un Stilou Si O Cutie De Acuarele Costa 47 De Lei.Stiloul Costa Cu 9 Lei Mai Putin Decat Penarul, Iar Penarul Si Stilou
Cate Cuburi Cu Latura De 1 Cm Are Volumul Unei Cutii De Lemn , Stiind Ca Lungimea Are 85 Cm , Iar Latimea 64 Cm ?Va Rog !
Analiati Va Rog Cuv Aceste-iar,daca,nu,poti,canta,la,fereastra,nu-mi,mai,bate,cand,rasare,prima,stea va Rogg Day Coroana