👤

Un text prin care iti imaginezi ca vorbesti cu zana iarna

Răspuns :

Este iarna iar eu ies afara chiar daca zapada inca cadea.Am mers si am inceput sa ma dau cu sania.Dintro data apare un fulg mai mare decat ceilalti si mai multi fulgi mici au format o zana.Ea este zana iarna!
-Ce faci mititelule?ma intreaba craiasa.
-Ma dau cu sania.Ador iarna!Ador fulgi de zapada!spun eu.
-Ma bucur dragule!Mai bine ai intra in casa.Va incepe o furtuna de zapada.spune apoi nimeni nu mai e in fata mea.Ma duc in casa si asa cum a spus,o furtuna magnifica a inceput.

Sper sa fie bine si sa iti placa!
era o zi de iarna si eu mergeam pe drum in padure si cit mergeam am vazuto pezina  earna -buna ziua -  buna ziua fetito da ce umbli prin padure pe acest frig           -am venit sa ma joc si sa ma dau cu sania                                                                                      -bine dar atunci hai sa ne jucam impreuna                                                                     si s-a jucat ei inpreuna apoi mama fetitei a strigati pe fata    sa se duca acasa si fat o intreba                                                                                                                                                                         -mine o sa mai vii aici sa ne mai jucam ca mea placut tare sa ne jucam impreuna         -si mie la fel mia placut sa ne jucam da desigur o sa fiu .ii raspunse zina                                                                                                                                                                                            a 2 zi fata ear a venit sa se joace impreuna si de atunci ele a devenit cele mai bune prietene