RO Study
👤
Anaxx
Anaxx
14-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Se pricepe cineva la compus poezii?
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-01-2017
Iarna rece și furioasă
Anul ăsta e voioasă
Vine cu mult mai frumoasă
Și pe fiecare casă
Lasă câte un cadou
Țurțuri mari cu fețe noi
Care stau așa gătiți
Spre copii cei cuminți
Care vor să îi țintească
Drept în ei să nimerească
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scuzati-ma Ca Pun Multe Intrebari Dar Din Nou Nu Am Puncte .1. Pentru Protectia Parcului Administratia Lucreaza Cu 13 Rangeri, Sunt Delimitate Zonele De Campare
Aflati Numerele naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Consecutive ( Catul Mai Mic Decat Restul )
Fie Numerele 11,24,52,89. Determinati Pentru Fiecare Dintre Ele: a) Radacina Patrata Cu Aproximatie De 1/10 Prin Lipsab)Radacina Patrata Cu Aproximatie De 1/10
Vă Rog Ajutați-mă Urgent !!! A)Câte Numere Naturale De Forma 35a În Baza Zece Sunt Divizibile Cu 2 ?
Imi Puteti Spune Niste Intrebuitari Ale Padurii?
Fie ABCD Un Dreptunghi Cu AB=10 Cm, BC=4 Cm. Stiind Ca Punctele M Si N Se Gasesc Pe Latura DC Astfel Incat DM=CN=3 Cm. Aratati Ca AMNB Este Trapez Isoscel Si De
Se Considera Trapezul Isoscel ABCD, AB II CD, AD Congruent Cu BC Congruent Cu CD, M(<DAB)=80 Grade Si E Apartine (BD), Cu DE Congruent Cu DC .a) Stabileste N
Ce Este O Fractie Ordinara Ireductibila ?
Sa Se Afle Toate Numerele Naturale Mai Mici Decat 2000 Care Impartite Cu 24,30,18 Dau De Fiecare Data Restul 7.
Unui Produs, Care Costa 150lei, I Se Micsoreaza Pretul Cu O Treime, Iar Apoi Acesta Se Mareste Cu P%, Astfel Incat Pretul Sa Redevina Cel Intial. Determinati